Έρχονται: Νέα, υπέροχα Eau de Toilette από την The Body Shop

Έρχονται: Νέα, υπέροχα Eau de Toilette από την The Body Shop

Οι ευωδιές που λατρεύουμε μπαίνουν σε μικρά, κομψά μπουκαλάκια

Η The Body Shop έχει πολλές και ενδιαφέρουσες αφίξεις αυτή τη χρονιά και ξεκινάει με μια σειρά από υπέροχα αρώματα που θα βρείτε στα καταστήματα την επόμενη εβδομάδα.


Εξωτική καρύδα, ζουμερή φράουλα, τροπικό μάνγκο, αισθησιακή βανίλια και πολλά ακόμα Eau de Toilette είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει- ή- γιατί όχι;- εκείνα που σας ταιριάζουν, καθώς η τιμή τους είναι budget friendly, στα 12 ευρώ.


Κάθε Eau de Toilette της συλλογής περιέχει οργανική αλκοόλη που φτιάχνεται από ζαχαροκάλαμα, από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες- τη συγκεκριμένη η The Body Shop την προμηθεύεται από το συνεταιρισμό CADO στην επαρχία Κοτοπάξι του Εκουαδόρ. Εκεί, οι παραδοσιακές γεωργικές μέθοδοι συμβάλλουν στην προστασία της βιοποικιλότητας της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ότι τα ζαχαροκάλαμα που χρησιμοποιούνται είναι τα καλύτερα. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, λοιπόν, η The Body Shop εξασφαλίζει τις καλύτερες πρώτες ύλες για τα προϊόντα της ενώ συγχρόνως προσφέρει στους καλλιεργητές του CADO πρόσβαση σε μια δίκαιη καια ξιόπιστη αγορά και σταθερότητα στις κοινότητές τους.



Διαβάστε ακόμα

Winter Sales στη The Body Shop

Ζουμερά, λαμπερά χείλη!

Νέα άφιξη: BB Cream με υπογραφή της The Body Shop