Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control

Αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν styling στα διεθνή βραβεια ομορφιάς του περιοδικού Elle 

Φέτος διοργανώθηκαν για πρώτη φορά τα Elle International Beauty Awards, όπου 40 συντάκτριες ομορφιάς των εκδόσεων του Elle από όλο τον κόσμο, ψήφισαν τα 12 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς, από 4 κατηγορίες (μακιγιάζ, περιποίηση σώματος, αντιγήρανση, φροντίδα μαλλιών)

Το Moroccanoil Frizz Control αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν styling μαλλιών και πήρε τις καλύτερες κριτικές από τις beauty editors. Και αυτό δεν είναι τυχαίο: το Moroccanoil Frizz Control διαθέτει μια εξαιρετική φόρμουλα η οποία περιέχει συστατικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά, τα διατηρούν απαλά, λεία και διαχειρήσιμα, ακόμα και στις πιο υγρές ή ξηρές συνθήκες. Εμπλουτισμένο με έλαιο argan, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, Βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα από κόκκινο φύκι, το Moroccanoil Frizz Control εξουδετερώνει το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό. Η μεταξένια του φόρμουλα δαμάζει και ηρεμεί τις τρίχες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, για όλα τα χτενίσματα.


«Είμαι πραγματικά χαρούμενη και είναι τιμή για μένα που το Moroccanoil Frizz Control κέρδισε ένα βραβείο με τέτοιο κύρος από το περιοδικό Elle,» δήλωσε η συνιδρύτρια της Moroccanoil, Carmen Tal, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι μαζί με τον Antonio Corral Calero, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της μάρκας, προκειμένου να παραλάβουν το βραβείο. Για την Moroccanoil αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιεί το λογότυπο ELLE International Beauty Awards 2013 σε επιλεγμϋνα προϊόντα της και διαφημιστικές ενέργειες.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099