Vivienne Westwood: Ποιο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που της είναι απαραίτητο;

Vivienne Westwood: Ποιο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που της είναι απαραίτητο;

Η μεγάλη κυρία της μόδας συνεργάζεται με το διάσημο beauty store Lush

Στα 71 της, η Vivienne Westwood είναι γεμάτη ενέργεια, ιδέες, όρεξη για δημιουργία και έτοιμη να κάνει το δικό της αγώνα για το περιβάλλον ως φανατική οικολόγος. Ένα χρόνο πριν, ίδρυσε το Climate Revolution και σε συνεργασία με το γνωστό beauty store, Lush, έχει βάλει στόχο να ενημερώσει και να ενθαρρύνει τους πελάτες να κάνουν τις σωστές, "πράσινες" επιλογές.

Με αυτή την αφορμή, η Dame Viv μίλησε στο graziadaily και για ομορφιά - εκτός των άλλων: «Τα χρωματιστά μολύβια μακιγιάζ μου είναι απαραίτητα! Μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ για να ζωγραφίζω τα χείλη και τα μάτια μου», είπε όταν ρωτήθηκε ποιο προϊόν μακιγιάζ δεν αποχωρίζεται.

«Πιστεύω πως αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα είναι κάποια καλά προϊόντα και μερικά ωραία χρώματα. Εγώ χρησιμοποιούσα ανέκαθεν μολύβια για να τονίσω τα χαρακτηριστικά μου. Χρησιμοποιούμε το μακιγιάζ για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας- μεγάλα μάτια που λάμπουν ή πιο sexy και μυστηριώδη, περισσότερο piercing... ανάλογα με το ποιες είμαστε και πώς νιώθουμε και ούτω καθεξής. Μπορείτε πάντα να βρίσκετε διαφορετικούς τρόπους να το πετυχαίνετε μέσα από το μακιγιάζ. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάζετε το πρόσωπό σας και να πειραματίζεστε με αυτό. Για παράδειγμα, να είστε προσεκτικές με τις σκιάσεις- ταιριάζουν μόνο στις γυναίκες που έχουν πολύ αρμονικά χαρακτηριστικά. Ψάξτε το αλλιώς. Δοκιμάστε να είστε τολμηρή με ένα κραγιόν, ακόμα και να φτάσετε στα άκρα. Μια φίλη μου ήταν διαφορετικά κάθε φορά που τη συναντούσα- τη μια φορά είχε μπούκλες και είχε τραβήξει μια γραμμή με μολύβι από το ένα της αυτί στο άλλο, σα να "κόβει" το πρόσωπό της στα δύο. Την άλλη, είχε κάνει χωρίστρα στη μέση και είναι τονίσει έντονα το περίγραμμα του άνω χείλους της. Μου αρέσουν αυτά τα πράγματα!»