Τη δροσιά της να'χεις!

Τη δροσιά της να'χεις!

Η νέα Moisture Surge Overnight Mask της Clinique ξεδιψάει την επιδερμίδα σας ενώ κοιμάστε

Κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, όταν η υδρολιπιδική ασπίδα υπολειτουργεί, η επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στην απώλεια υγρασίας. Η Clinique για να την προστατέψει και να την προετοιμάσει για την επόμενη μέρα, δημιούργησε τη νέα Moisture Surge Overnight Mask, μια σούπερ δροσερή μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με κρεμώδη υφή, που δεν αφαιρείται, μειώνει τον ερεθισμό που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω των ελεύθερων ριζών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει έντονη ενυδάτωση απαραίτητη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένα ισχυρό κοκτέιλ υαλουρονικού οξέως, ειδικά επεξεργασμένου νερού από αλόη και σακχάρων, προσφέρουν άμεσα στο δέρμα μια "έκρηξη" υδάτωσης, την οποία και συγκρατούν ώστε να διατηρούνται τα βέλτιστα επίπεδα για την ελαστικότητα και την άνεση της επιδερμίδας. Την ίδια στιγμή η σύνθεση της Moisture Surge Overnight Mask αποκαθιστά τα λιπίδια και προωθεί τη μακροχρόνια ενυδάτωση της επιδερμίδας με έναν συνδυασμό από εκλεκτά φυτικά βούτυρα και εκχυλίσματα, ανάμεσά τους τα Shea Butter και Mango Butter. Και επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα επανορθώνουν τις φθορές που έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτή η δροσερή μάσκα προσφέρει απαλυντικά και καταπραϋντικά συστατικά που βοηθούν στην καταστολή των ερεθισμών που έχουν προκληθεί από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος καθώς και ένα ισχυρό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει απο την πρόωρη γήρανση.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε την Moisture Surge Overnight Mask στο πρόσωπό σας το βράδυ, μετά τον καθαρισμό και το πρωί θα δείτε τη διαφορά στον καθρέφτη σας: επιδερμίδα πιο απαλή, δροσερή και ξεκούραστη, στα καλύτερά της!