Πόσες στρώσεις μάσκαρα μπορείτε να περάσετε στις βλεφαρίδες σας, αποφεύγοντας τους κόμπους;

Πόσες στρώσεις μάσκαρα μπορείτε να περάσετε στις βλεφαρίδες σας, αποφεύγοντας τους κόμπους;

Όσες θέλετε, απαντά η Max Factor με τη νέα Clump Defy Volumising Μascara

«Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβιβάζονται όσον αφορά τις βλεφαρίδες τους και τώρα δεν χρειάζεται καν, αφού η νέα αυτή mascara ελέγχει τη συσσώρευση προϊόντος για να επιτύχετε βλεφαρίδες με τέλειο διαχωρισμό, γεμάτες όγκο, με λίγα και εύκολα περάσματα!», λέει η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor.

Η νέα Clump Defy Volumising mascara της Max Factor σας επιτρέπει να βάψετε όσο περισσότερο θέλετε τις βλεφαρίδες σας, απλώνοντας πολλές συνεχόμενες στρώσεις mascara για να επιτύχετε μέχρι και 200% περισσότερο όγκο, διατηρώντας τις ταυτόχρονα διαχωρισμένες και καλοσχηματισμένες, χωρίς κόμπους.


Το μυστικό της νέας Clump Defy Volumising mascara βρίσκεται στο νέο και τεχνολογικά καινοτόμο βουρτσάκι της, το οποίο γεμίζει τις βλεφαρίδες ακριβώς με το προϊόν που χρειάζεται ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κυρτό βουρτσάκι της έχει ομοιόμορφα κατανεμημένα και πυκνά, σφιχτά τριχίδια, τα οποία αποτρέπουν την συσσώρευση του προϊόντος πάνω στις βλεφαρίδες, ενώ τις αγκαλιάζουν από τη ρίζα έως την άκρη, διαχωρίζοντάς τις και δίνοντάς τους σχήμα και μέχρι και 200% περισσότερο όγκο για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πώς καταφέρνει το νέο βουρτσάκι να αποτρέπει την ενοχλητική συσσώρευση προϊόντος- που οδηγεί σε "κόμπους"- και να δίνει ταυτόχρονα τέτοιο υπέροχο όγκο;

1. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διαθέτει έναν «αποθηκευτικό χώρο» που επιτρέπει το γέμισμα των βλεφαρίδων με προϊόν.
2. Διαθέτει ομοιόμορφα, με ακρίβεια στοιχισμένα τριχίδια. Η απόσταση ανάμεσα στα τριχίδια είναι πολύ μικρή γεγονός που αποτρέπει τη συσσώρευση προϊόντος πάνω στο βουρτσάκι και στις βλεφαρίδες, ενώ επιτρέπει τη συνεχόμενη εφαρμογή και εύκολη επανάληψή της χωρίς πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται επιπλέον διαχωρισμός για ευδιάκριτες βλεφαρίδες.
3. Το deisgn του διαθέτει μια λεπτή, κυρτή περιοχή που αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες, μία προς μία, από τη ρίζα έως την άκρη για μοναδικό όγκο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Όσο για τη σύνθεση της Clump Defy Volumising mascara, περιέχει ένα διπλό σύστημα πολυμερών, το οποίο δημιουργεί μία εύκαμπτη «επιφάνεια» που σταθεροποιείται αργά, επιτρέποντας στο προϊόν να απλώνεται ξανά και ξανά σε στρώσεις μέχρι να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες τον επιθυμητό όγκο. Και ακριβώς επειδή αυτή η νέα μάσκαρα δεν επιτρέπει τη συσσώρευση προϊόντος, μπορείτε εύκολα να ξαναφρεσκάρετε το look σας πριν μια βραδινή έξοδο, χωρίς να φοβάστε ότι οι βλεφαρίδες, λόγω των υπολειμμάτων του προϊόντος, θα κολλήσουν μεταξύ τους.

Θα τη βρείτε σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και καφέ.