Drew Barrymore: Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ;

Drew Barrymore: Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ;

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό allure και μίλησε για την προσωπική της σειρά μακιγιάζ και τις beauty εμμονές της

Το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

«Μια καλή λοσιόν. Τα υγρά μαντηλάκια της Dickinson's με αμαμηλίδα είναι σα να χρησιμοποιείς ένα καθαριστικό προσώπου της στιγμής. Ακόμα και κάποια σπυράκια βλέπω πως υποχωρούν με αυτά».

Aγαπημένο προϊόν μακιγιάζ

«Το concealer. Γιατί μπορεις να βρεις ένα μπωλ με μούρα, μπορεις να βρεις έναν φελό κσι νσ τον κάψεις και να φτιάξεις ένα αυτοσχέδιο eyeliner. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με αυτό τον τρόπο αλλά όχι concealer. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει στο πόδι.»

Αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά

«Εύκολο. Το έχω γύρω από τον καρπό μου 24/7- είναι το λαστιχάκι μου. Αν δεν έχω κάτι γύρω από τον καρπό μου με το οποίο να μπορώ να μαζέψω τα μαλλιά μου ανα πάσα στιγμή, νιώθω εντελώς γυμνή.»

Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα στα μαλλιά της

«Να δοκιμάσει μια σοβαρή αλλαγή στο χρώμα ενώ είναι ήδη πολύ ταλαιπωρημένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν χάλια στο τέλος.»

Το μεγαλύτερο λάθος στο μακιγιάζ

«Δεν υπάρχουν λάθη στο μακιγιάζ. Πιστεύω πως το μοναδικό λάθος που μπορεις να κάνεις είναι να αισθάνεσαι αμήχανα οταν θέλεις να πειραματιστείς με το look σου.»

Το καλύτερο trick μακιγιάζ που έχει μάθει ως τώρα

«Μου αρέσει να βάζω μια ιδέα λευκού στο εσωτερικό των ματιών, λίγη λάμψη και λίγο highlighter.»

Διαβάστε ακόμα

Βήμα-βήμα: Το τέλειο (και εύκολο) καθημερινό μακιγιάζ

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα λάμψης με πορτοκάλι

Πώς θα κάνετε το τέλειο mani: Tips από τον celebrity nail expert Tom Bachik