Ήρθε: η πρώτη κρέμα CC από την L'Oréal Paris!

Ήρθε: η πρώτη κρέμα CC από την L'Oréal Paris!

Η Nude Magique CC Cream ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ομορφιά μας- μάθετε τα πάντα για αυτο 

Μετά τις BB Creams, η τελειοποίηση της επιδερμίδας περνάει σε άλλο επίπεδο: η CC Cream (από τα αρχικά Color Corrector) είναι ουσιαστικά ένα primer νέας γενιάς, που διορθώνει τον χρωματικό τόνο του δέρματος και εξουδετερώνει οπτικά οποιαδήποτε ατέλεια, από καφέ κηλίδες μέχρι θαμπάδα και κοκκινίλες. Και μάλιστα είναι έτσι μελετημένη ώστε να προσφέρει άμεσα το αποτέλεσμα χρωματικής διόρθωσης αλλά και τα μακροπρόθεσμα οφέλη μιας κρέμας περιποίησης χωρίς συμβιβασμούς ως προς την υφή.

Η νέα Nude Magique CC Cream της L'Oréal Paris εγκαινιάζει την κατηγορία με μια hi end φορμουλα που περιέχει:
- ενυδατικό σύμπλεγμα εμπλουτισμένο με γλυκερίνη σε υψηλή συγκέντρωση και ένα παράγωγο γλυκόλης για 24ωρη ενυδάτωση.
- κοκτέιλ βιταμινών με Προ-βιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας
- SPF 12 για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Όσον αφορά τη Διόρθωση του Χρώματος, η Nude Magique CC Cream δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου αλλά μπορεί να διορθώσει εξ ολοκλήρου τον τόνο της επιδερμίδας. Οι έξυπνες μικρο-χρωστικές της είναι κλεισμένες σε μικρο-κάψουλες οι οποίες σπάνε τη στιγμή της εφαρμογής και τις απελευθερώνουν με αποτέλεσμα η υφή της κρέμας να αλλάζει, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στον τόνο της κάθε επιδερμίδας. Έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης της νέας Nude Magique CC Cream, οι γυναίκες που τη δοκίμασαν ένοιωθαν καλά την επιδερμίδα τους, έδειχνε πιο λεία, πιο απαλή και νεναική ενώ σταδιακά έμοιαζε να έχει λιγότερες ατέλειες, η όψη και η υφή της ελτιώνονταν και έδειχναν περισσότερο ομοιογενείς.

Αν σας απασχολεί η θαμπάδα, επιλέξτε την Μοβ κρέμα CC που χαρίζει το πιο δροσερό Nude look ενώ αν σας ταλαιπωρούν οι κοκκινίλες η Πράσινη κρέμα CC θα σας χαρίσει το πιο ομοιόμορφο nude look.