Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα

Βασική κίνηση φροντίδας: Εντατική ενυδάτωση τη νύχτα

Η Kiehl's ενισχύει την ιεροτελεστία περιποίησης της επιδερμίδας σας με μια εξαιρετικά ενυδατική μάσκα 

«Λέω πάντα στους ασθενείς μου ότι ένα καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης με ένα προϊόν καθαρισμού, μια τονωτική λοσιόν και ένα ενυδατικό προϊόν με SPF αποτελεί τη βάση για τη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας. Επιπλέον, οι μάσκες είναι σημαντικά συμπληρωματικά προϊόντα που πρέπει να περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, για να αντιμετωπίζουν πιο εξειδικευμένα προβλήματα ή να προσφέρουν επιπλέον οφέλη στη γενικότερη υγεία του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας" λέει η Δρ. Sherry Hsiung, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's και συμπληρώνει: "Η απώλεια υγρασίας στην επιδερμίδα μπορεί να προκαλέσει πρόωρες λεπτές γραμμές ή να επιδεινώσει τις ρυτίδες. Βελτιώνοντας το επίπεδο ενυδάτωσης και την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την υγρασία, εξασφαλίζουμε πιο υγιή και πιο νεανική όψη."

Η Kiehl's έρχεται ακριβώς σε αυτό το σημείο και εμπλουτίζει τη θρυλική της σειρά Ultra Facial με την Ultra Facial Overnight Hydrating Masque- μια εντατική ενυδατική θεραπεία που ενώ κοιμάστε ενισχύει την ικανότητα της
επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, προσφέροντας ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και πιο υγιή, νεανική όψη. Βασικό συστατικό της, το εκχύλισμα ρίζας Ophiopogon Japonicus- πρόκειται για ένα γηγενές φυτό της Ασίας που έχει
την ικανότητα να επιβιώνει σε συνθήκες ξηρασίας. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, είναι το βασικό βότανο που χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη yin, ο πυρετός και η οξυθυμία. Στη συγκεκριμένη σύνθεση, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής υγροσκοπικών ουσιών, οι οποίες προσελκύουν και συγκρατούν μόρια νερού από το γύρω περιβάλλον. Επιπλέον, αυτή η δροσερή, σούπερ ενυδατική μασκα νύχτας περιέχει γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος, ώστε να διεισδύει καλύτερα στην επιδερμίδα, antarctine (γλυκοπρωτείνη που συμβάλλει στην ενυδάτωση και λεία όψη της επδιερμίδας) και σκουαλάνιο, ένα φυτικό λιπίδιο που αφήνει μια υπέροχη μεταξένια αίσθηση στο δέρμα.

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε: Το βράδυ, προτού ξαπλώσετε, απλώνετε μια πλούσια στρώση Ultra Facial Overnight Hydrating Masque της Kiehl's σε καθαρή επιδερμίδα. Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά. Απομακρύνετε το πλεόνασμα με χαρτομάντηλο ή πετσέτα, αλλά αφήνετε κάποια ποσότητα προϊόντος, ώστε να αναπληρώνεται συνεχώς η υγρασία της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει όσο κοιμάστε και το πρωί, ακολουθείτε το συνηθισμένο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε ακόμα:

C, θέλω!

Kiehl's γένους... αρσενικού!

Ταξίδι στον κόσμο με τα Aromatic Blends της Kiehl's