Mila Kunis: Τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

Mila Kunis: Τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

Τα αποκαλύπτει η προσωπική της makeup artist, Tracey Levy 

Στην πρεμιέρα της ταινίας Oz The Great and Powerful στο Λονδίνο, η Mila Kunis ήταν εκθαμβωτική. Η Tracey Levy που επιμελήθηκε το look της, εξήγησε βήμα βήμα πώς δημιούργησε τον τέλειο "καμβά" με προϊόντα της Laura Mercier:

Με το που βγήκε η ηθοποιός από το ντους, η Levy άπλωσε στην επιδερμίδα της το Intensité Moisture Serum Extrême της RéVive, που αποκαθιστά την φυσική υγρασία της επιδερμίδας, και συνέχισε με το Foundation Primer , ώστε να είναι σίγουρη πως η επιδερμίδα της θα δείχνει δροσερή όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μετά άπλωσε το Oil-Free Suprême Foundation, Sunny Beige για ομοιόμορφο τόνο και έβαλε μια ιδέα από το Secret Camouflage, SC-3 γύρω από τη μύτη της Kunis και κάτω από τα μάτια, για να καμουφλάρει τις ατέλειες. Για να φιξάρει τη βάση που δημιούργησε, άπλωσε την πούδρα σε σκόνη Invisible Loose Setting Powder και την πούδρα Secret Brightening Powder #2 κάτω από τα μάτια.

Για να σμιλέψει τα ζυγωματικά χρησιμοποίησε την Bronzing Powder, Golden Bronze, την οποία άπλωσε επίσης στο λαιμό και το ντεκολτέ, για να δώσει λάμψη. Ως highlighter έβαλε, ψηλά στα ζυγωματικά το Shimmer Bloc, Peach Mosaic και έδωσε χρώμα στα μάγουλα με το Crème Cheek Colour, Praline, κάνοντας καλό blending του χρώματος με την λάμψη της πούδρας.

Διαβάστε ακόμα

Σκέφτεστε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας; Ο colorist της Jennifer Lawrence δίνει tips

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Jennifer Aniston στα φετινά Oscars

Backstage Beauty: Τα ιδιαίτερα κόκκινα χείλη στο show του οίκου Marni