Λιπαρότητα τέλος!

Λιπαρότητα τέλος!

Η Jurlique κάνει κίνηση ματ

Η αντιμετώπιση της λιπαρότητας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές φόρμουλες την αντιμετωπίζουν "επιθετικά", αφαιρώντας από την επιδερμίδα τη φυσική της λιπαρότητα. Αυτό, μπορεί εκ πρώτης όψεως να δίνει ματ αποτέλεσμα όμως ουσιαστικά όχι απλά δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αλλά προκαλεί την επιδερμίδα να αντιδράσει για να αντισταθμίσει αυτή την απώλεια της λιπαρότητας, με ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή σμήγματος. Αποτέλεσμα: το δέρμα να εμφανίζει στίγματα, διευρυμένους πόρους και έντονη λιπαρότητα.

Η Jurlique, έχοντας μελετήσει λεπτομερώς τους μηχανισμούς και τις αιτίες που προκαλούν λιπαρότητα και γνωρίζοντας όσο ελάχιστες εταιρείες τις ιδιότητες των φυσικών συστατικών, δημιούργησε μια σειρά προϊόντων για τη ρύθμιση της λιπαρότητας. Αντιμετωπίζει τα αίτια της εμφάνισής της και προσφέρει στο δέρμα ισορροπία, βελτιώνοντας την εμφάνιση των διευρυμένων πόρων και μειώνοντας την περίσσεια λιπαρότητα χάρη στα αγνά, εκλεκτά φυσικά συστατικάστα οποία βασίζεται.

Από την ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Clarifying Day Care Lotion, μια ελαφριά λοσιόν ενυδάτωσης προσώπου με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά όπως πράσινο τσάι, εκχύλισμα καρπού σταφυλιού και Turmeric, που αντιμετωπίζει την περίσσεια λιπαρότητας και ενυδατώνει τις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας προσφέροντας ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.