Gwyneth Paltrow: «Έχω γύρω στα 50 αρώματα στο σπίτι»

Gwyneth Paltrow: «Έχω γύρω στα 50 αρώματα στο σπίτι»

Η star -και πρόσωπο του νέου αρώματος Boss Nuit- μίλησε για τις αγαπημένες τις ευωδιές 

Η σχέση της Gwyneth Paltrow με το άρωμα ξεκίνησε από οταν ήταν 14 χρονών, με πρώτη της μεγάλη αγάπη το Anais Anais, που έδωσε τη θέση του αργότερα στο Calyx και μετά στο Coco Chanel- όμως ακόμα θυμάται την μυρωδιά της μητέρας της, το φρέσκο γιασεμί του Quadrille by Balenciaga. Σήμερα προτιμάει πάντως, ένα πιο σύνθετο κοκτέιλ, λέει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Fashion Telegraph.

«Πιστεύω πως μια γυναίκα θα πρέπει να έχει μια "γκαρνταρόμπα" αρωμάτων», λέει. «Εγώ έχω γύρω στα 50 στο σπίτι, κάποια από αυτά γιατί μου αρέσει το μπουκάλι της, κάποια γιατί τα φοράω συνέχεια- αλλα κάθε ένα από αυτά με κάνει να νιώθω πιο θηλυκή». Τι άλλο κάνει για την ομορφιά της: «Η άσκηση είναι το κλειδί. Προσπαθώ να κοιμάμαι καλά και αποφεύγω τις επεξεργασμένες τροφές. Δεν είμαι καλή στο να βάφομαι μόνη μου, οπότε φοράω οπωσδήποτε ένα πολύ καλό ενυδατικό προϊόν, ειδικά όταν ταξιδεύω με το αεροπλάνο, και επίσης λατρεύω τα λάδια για το πρόσωπο».

«Όταν έγινα 40 συνειδητοποίησα πόση ενέργεια φεύγει όταν προσφέρουμε στους άλλους και έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου κάθε εβδομάδα, είτε είναι ένα facial, διαλογισμός ή επίσκεψη στον φυσιοθεραπευτή. Στρεσάρομαι όταν έχω να κάνω πολλά πράγματα, οποτε σε αυτές τις περιπτώσεις φροντίζω πάντα να ξεκλέβω πέντε λεπτά για να πάρω βαθιές ανάσες. Πολύ πρόσφατα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, είτε για να κάνεις μια βόλτα τον σκύλο σου είτε να διαβάσεις ένα βιβλίο πριν κοιμηθείς».

Διαβάστε ακόμα

Για ποια εμφάνισή της η Gwyneth Paltrow δήλωσε «Έπρεπε να έχω φορέσει σουτιέν»;

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow