Kérastase Initialiste: Ο πρώτος ορός για δυνατά, λαμπερά μαλλιά!

Kérastase Initialiste: Ο πρώτος ορός για δυνατά, λαμπερά μαλλιά!

Ένα ακόμα μικρό θαύμα με τεχνολογία εμπνευσμένη από τα βλαστοκύτταρα

Όταν θέλουμε να προσφέρουμε στο πρόσωπό μας πιο εντατική φροντίδα, ξέρουμε πως θα επιλέξουμε μια φόρμουλα σε μορφή serum. Τώρα ξέρουμε πως το ίδιο θα κάνουμε όταν θέλουμε να εξασφαλίσουμε την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας: για αυτό φρόντισε η Kérastase, η οποία δημιούργησε το Initialiste, τον πρώτο ορό που φροντίζει την ομορφιά των μαλλιών τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον!

Μετά από 24 χρόνια έρευνας και 10 δημοσιεύσεις, η Kérastase ανακάλυψε πως υπάρχουν δυο αποθήκες από βλαστοκύτταρα στο θύλακα της τρίχας, που έχουν τη δύναμη να δημιουργούν δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά από τη ρίζα. Θέλοντας, λοιπόν, να αυξήσει τη λειτουργία τους στον απόλυτο βαθμό, δημιούργησε το Σύμπλοκο Regenerateur, που πρωταγωνιστεί στον ορό Initialiste και που βασίζεται σε πρωτογενή φυτικά κύτταρα τα οποία διατηρούν και βελτιώνουν τις λειτουργίες αναγέννησης του θύλακα προστατεύοντας το περιβάλλον των βλαστοκυττάρων, Γλυκο-λιπίδια που βλετιώνουν την ανάπτυξη της τρίχας, ceramids που την ενδυναμώνουν και πολυφαινόλες που προστατεύουν από τις οξειδωτικές ουσίες και το στρες.

Μέσα σε 7 ημέρες χρήσης, το Initialiste δίνει ορατά αποτελέσματα, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας κατά 93%, δίνει περισσότερο όγκο, λάμψη και ελαστικότητα ενώ μέσα σε 1 μήνα, τα μαλλιά είναι γεμάτα ζωντάνια κατά 85% και η ποιότητα της τρίχας βελτιώνεται σημαντικά κατά 77%! Αυτό το serum υψηλής συγκέντρωσης της Kerastase είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για... ριζικά όμορφα μαλλιά!