Τα trends... του χεριού σας!

Τα trends... του χεριού σας!

Τα νέα βερνίκια της ΚΟΡΡΕΣ χρωματίζουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Με δώδεκα νέες, limited edition αποχρώσεις βερνικιών υποδέχεται η ΚΟΡΡΕΣ την άνοιξη και το καλοκαίρι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε είναι πως... δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε!

Οι νέες αποχρώσεις αποτυπώνουν όλες τις τάσεις μόδας και του μακιγιάζ όπως τις είδαμε στα catwalks, αντανακλώντας τις διαθέσεις της εποχής: COLOUR POP στοιχεία με έντονους τόνους σιέλ, ροζ και λεμονί, PASTEL NEON επιλογές με έμφαση στις αποχρώσεις της μέντας, του ροδάκινου και του βερίκοκου και LILAC COOL πινελιές σε κάθε πιθανό τόνο για κομψό μωβ αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε πως τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR με Μύρο & Ιχνοστοιχεία κυκλοφορούν με βελτιωμένο βουρτσάκι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προσφέρουν την πιο φυσική λύση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών, καθώς η σύνθεσή τους δεν περιέχει σιλικόνες, ακετόνη, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεϋδη, καμφορά, τολουόλιο, ξυλόλιο. Το Μύρο που περιέχουν δυναμώνει τα νύχια, συμβάλλει στην ενυδάτωση της κερατίνης, αλλά και της δερμίδας κάτω από την επιφάνεια του νυχιού, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους, τα ιχνοστοιχεία πυριτίου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και θείου βοηθούν την ανάπτυξη και την υγεία των νυχιών ενώ η προβιταμίνη Β5 διαθέτει ενυδατική δράση, κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά.

Διαβάστε ακόμα

Λογική και ευαισθησία

Ποιο διάσημο μοντέλο δεν κάνει βήμα χωρίς το αγαπημένο του προϊόν KOΡΡΕΣ;

H ΚΟΡΡΕΣ ζητάει το χέρι σας!