Ακόμα ένα βραβείο για το Moroccanoil Treatment!

Ακόμα ένα βραβείο για το Moroccanoil Treatment!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παίρνει την πρωτιά στα Stylist Choice Awards

Από την πρώτη φορά που δοκιμάζεις το Moroccanoil Treatment μπορείς να πεις με σιγουριά ότι μπαίνει στη λίστα "Αγαπημένο Προϊόν που Δεν μπορείς να Αποχωριστείς". Φέτος, για άλλη μια χρονιά, αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και ο θεσμός των Stylist Choice Awards, που έδωσε στο Moroccanoil Treatment το βραβείο αυτής της κατηγορίας- αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την επαναστατική αυτή φόρμουλαπου έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας περιποίησης μαλλιών στη βιομηχανία ομορφιάς.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το ότι παίρνουμε αυτό το βραβείο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά δεδομένου ότι εκφράζει τη φωνή και την εμπειρία επαγγελματιών κομμωτών. Είναι πραγματικά ευχάριστο το ότι λαμβάνουμε αυτή τη παγκόσμια θετική ψήφο των κομμωτών» είπε στο event ο Antonio Corral Calero, o καλλιτεχνικός διευθυντής της Moroccanoil.

Σύμφωνα με τη Mary Rector Gable, Πρόεδρο του behindthechair.com, οικοδεσπότη του gala, «Παρακολουθούμε την Moroccanoil από το ντεμπούτο της και παραμένει μία από τις πιο hot σειρές στην βιομηχανία μας». Το Behindthechair.com στεγάζει τη μεγαλύτερη στον κόσμο online κοινότητα που υπηρετεί την βιομηχανία ομορφιάς, με τη μεγαλύτερη επιρροή, έχοντας σχεδόν ένα εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα και κατα συνέπεια, τα Stylist Choice Awards έχουν γίνει από τα πιο σημαντικά βραβεία στο χώρο.


Η φόρμουλα του Moroccanoil Treatment, βασισμένη στο έλαιο argan, είναι πραγματικά θαυματουργή. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά ενώ εξαφανίζει και το παραμικρό ίχνος από φριζάρισμα. Επιπλέον, δυναμώνει και αναζωογονεί την τρίχα και επιταχύνει το στέγνωμα της με το πιστολάκι ενώ το άρωμά του θυμίζει καλοκαίρι σε εξωτικούς προορισμούς.

Διαβάστε ακόμα

We love: Τα νέα gift sets της Moroccanoil

Αντιγράψτε το look: το casual χτένισμα της Olivia Wilde

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control