Idealia BB Cream: Μία κίνηση, πολλαπλές δράσεις

Idealia BB Cream: Μία κίνηση, πολλαπλές δράσεις

Η Vichy μεταμορφώνει την φόρμουλα της Idealia σε μια εξαιρετική BB Cream

Άμεση λάμψη, ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες, ορατή λείανση των πρώτων ρυτίδων, ομοιόμορφη επιδερμίδα, μείωση των κηλίδων και προστασία από τον ήλιο με SPF 25: στη νέα Idealia BB Cream συναντιούνται 3 τομείς εξειδίκευσης των Εργαστηρίων Vichy, οι οποίοι συνδυάζονται με την τεχνολογία BB για να χαρίσουν πολλαπλά αποτελέσματα ομορφιάς σε 1 κίνηση.

Με την Idealia BB Cream, το χρώμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας βελτιώνεται χάρη στις μεταλλικές χρωστικές που καλύπτουν τις ατέλειες και προσφέρουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφη κάλυψη και φωτεινό αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένες μεταλλικές χρωστικέςείναι ροζ απόχρωσης, σέβονται 100% την ευαίσθητη επιδερμίδα και της επιτρέπουν να αναπνέει. Σε βάθος, η φόρμουλα δρα ενάντια στη γλυκοζυλίωση χάρη στο μόριο Κομπούχα, που αποτελεί ένα φυσικό συνδυασμό συστατικών προερχόμενων από το τσάι, αποκαθιστώντας την λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα δρα και προστατευτικά με το SPF25 που διαθέτει, προλαμβάνοντας το οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ήλιος στο περιβάλλον των μελανοκυττάρων τα οποία όταν οξειδώνονται οδηγούνται σε υπερπαραγωγή μελανίνης που ευνοεί την ανάπτυξη κηλίδων.

Όσο για την υφή της, είναι λεπτόρρευστη σε μορφή ζελ, ώστε να απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα προσφέροντας ελαφριά κάλυψη και φυσική λάμψη. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και άνεση, όλη την ημέρα και αφήνει μια υπέροχη, διακριτική ομορφιά. Θα τη βρείτε σε δύο αποχρώσεις (light/medium).

Διαβάστε ακόμα

Η Vichy γιορτάζει και σας χαρίζει ένα υπέροχο κόσμημα της Έλενας Σύρακα

Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας... για τα μάτια σας μόνο!

Νιφάδες τέλος!