Linda Evangelista: «Ντρεπόμουν για τα γόνατά μου»

Linda Evangelista: «Ντρεπόμουν για τα γόνατά μου»

Το super model και ο διάσημος makeup artist Francois Nars θυμούνται την πρώτη μέρα που συνεργάστηκαν

Πριν λίγο καιρό ο Nars συνάντησε την Linda Evangelista στο Ritz-Carlton Hotel στο Central Park, της πήρε συνέντευξη για το site του Interview και ιδού τι κουβέντιασαν οι δυο τους για τον πρώτο καιρό της συνεργασίας τους, πίσω στα '80s.

«Συνήθως έχω την τάση να ξεχνάω πράγματα», είπε η Evangelista. «Θυμάμαι, όμως, πως ένιωθα πολύ περίεργα στα πρώτα casting, γιατί δεν είχα καμία εμπειρία, ήμουν εντελώς καινούρια». «Εγώ πάντως θυμάμαι την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, σε ένα show του Calvin Klein», είπε ο Nars. «Νομίζω πως σου έβαζα περισσότερη πούδρα από όση χρειαζόσουν γιατί είχα πιάσει κουβέντα με τον Calvin και τότε μου είπες: "Πρέπει να συγκεντρωθείς". Και θυμάμαι πως την επόμενη μέρα δούλευα με τον Steven (Meisel) και του είπα: "Χθες δούλεψα με ένα κορίτσι υπέροχο. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου άρεσε πολύ να την μακιγιάρω και λάτρεψα το attitude που είχε. Ήταν πολύ επαγγελματίας- κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου και δεν ήμουν συγκεντρωμένος και εκείνη μου είπε "Συγκεντρώσου". Πρέπει να δεις αυτό το κορίτσι. Το θυμάμαι σα να είναι χθες. Του είπα Ξέρεις, αυτή η κοπέλα είναι σκληρή... Και μου αρέσει αυτό".

«Πράγματι θυμάμαι και γω τη μέρα που πήγα στο studio του Steven για την πρώτη μου φωτογράφιση, και υπήρχαν τοσα άλλα κορίτσια και καθόμασταν όλες και περιμέναμε. Οταν ήρθε η σειρά μου ήμουν τόσο ανασφαλής, γιατί όλοι μιλούσατε για τα ούλα μου και τα γόνατά μου. Σκέφτηκα, Δεν τους αρέσω. Θα με πετάξουν έξω για τα γόνατά μου!». «Όμως η αλήθεια είναι πως σε λατρέψαμε ακριβώς για αυτές τις μικρές σου ατέλειες!» απάντησε ο Francois Nars.

Διαβαστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: θρεπτική μάσκα ποδιών

Και το λούσιμο έχει τα μυστικά του

Ταλαιπωρημένες άκρες; Δείτε πώς θα τις κάνετε να δείχνουν πιο υγιείς