Γιατί η Kim Kardashian είναι πάντα μαυρισμένη;

Γιατί η Kim Kardashian είναι πάντα μαυρισμένη;

Εξήγησε τον λόγο σε συνέντευξή της- αλλά και το χειρότερο λάθος που έχει κάνει στο μακιγιάζ της

Η Kim, η Kourtney και η Khloe, οι δαιμόνιες αδελφές Kardashian, παρουσίασαν πρόσφατα μια σειρά προϊόντων self tan με την υπογραφή τους και με αυτή την αφορμή μίλησαν στο WWD.

«Πιστεύω πως το μαύρισμα είναι τρόπος ζωής για όλους εμάς που ζούμε στην Καλιφόρνια», είπε η Kim. «Ειδικά τελευταία, ο κόσμος θέλει μαύρισμα χωρίς ήλιο. Όταν ταξιδεύω, το μόνο πράγμα που με κάνει να νιώθω ζωντανή, είτε φοράω μακιγιάζ είτε όχι, είναι το μπρονζέ χρώμα- ειδικά στο πρόσωπό μου. Ένας ακόμα λόγος που μου αρέσει το μαύρισμα είναι γιατί έχω ψωρίαση και το σολάριουμ βοηθάει στην αντιμετώπισή της. Όσο για το self tan, κάθε φορά που το δοκίμαζα, το αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ ομοιόμορφο- έτσι θελήσαμε να προσφέρουμε μια σειρά που να είναι εύκολη στη χρήση αλλά να δίνει και άψογο μαύρισμα», εξήγησε.

Όταν δε ρωτήθηκαν ποια ήταν τα χειρότερα πράγματα που έχουν κάνει μέχρι στιγμής στην ομορφιά τους, τα τρία κορίτσια απάντησαν: «Η frosted σκιά που φόραγα στο λύκειο είναι σίγουρα κάτι που δεν θα φόραγα ποτέ ξανά», είπε η Khloe. «Γιατί με αφήνατε να πάω στο σχολείο με αυτή την μπλε σκιά; Θα πρέπει να σας τιμωρήσω κορίτσια για αυτό!»

Όσο για την Kim, παραδέχτηκε πως «Χρόνια πριν, το motto μου ήταν όσο περισσότερα τόσο καλύτερα- όπως για παράδειγμα, πολλές ψεύτικες βλεφαρίδες μαζί με smoky eyes. Μου αρέσει το μακιγιάζ αλλά έχω βρει πλέον διαφορετικούς τρόπους να αναδεικνύω τα χαρακτηριστικά μου».

«Όταν ήμουν πιο νέα, έπλενα το πρόσωπό μου την νύχτα αλλά δεν ήμουν πολύ συνεπής με την φροντίδα της επιδερμίδας μου», παραδέχτηκε η Kourtney. «Τώρα έχω εμμονή με αυτό. Είμαι πολύ πιο προσεκτική και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ύπνο χωρίς να έχω απόλυτα καθαρή επιδερμίδα και χωρίς να έχω φορέσει τις κρέμες μου».

Διαβάστε ακόμα

Κάντο όπως η Dita

Backstage Beauty: Αισθησιακά waves στο show του label Just Cavalli

Vampire Facial: Αυτό είναι το treatment- εμμονή στο Hollywood