Giorgio Armani-Sean Penn: Τι ετοιμάζουν οι δυο τους;

Giorgio Armani-Sean Penn: Τι ετοιμάζουν οι δυο τους;

Μια συνεργασία πολλών αστέρων που σώζει ζωές

Πρόσφατα ο αγαπημένος designer ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τον Sean Penn, CEO της οργάνωσης J/P Haitian Relief Organization (J/P HRO), για να βελτιώσει τις συνθήκες υδροδότησης στην Αϊτή στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Acqua for Life. Αυτή η ενέργεια δημιουργήθηκε με βάση μια απλή και, ταυτόχρονα, θεμελιώδη διαπίστωση: το νερό είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για τη ζωή. Παρ' όλ' αυτά, σε πολλά μέρη του κόσμου, υπάρχουν δυσκολίες, όχι μόνο στην παροχή νερού, αλλά και στην πρόσβαση σε αυτό και ο στόχος του Acqua for Life Challenge είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια καμπάνια διεθνούς αλληλεγγύης. Φέτος, στο επίκεντρο βρίσκεται η Αϊτή και σε αυτή την προσπάθεια ο Giorgio Armani ενώνει τις δυνάμεις του με τον Sean Penn.

«Οι προσπάθειες της πρωτοβουλίας Acqua for Life συνεχίζονται με μια καμπάνια που πραγματοποιείται στην Αϊτή, σε συνεργασία με τον Sean Penn και την οργάνωσή του, την J/P HRO», δήλωσε ο Giorgio Armani. «Ο Sean είναι ένας άνθρωπος πραγματικά σπάνιας ποιότητας — καταρχήν με κέρδισε το εκπληκτικό του ταλέντο ως ηθοποιός, έπειτα ως σκηνοθέτης και τώρα ως ένας άνθρωπος που αλλάζει τη ζωή άλλων ανθρώπων. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στις αξιοσημείωτες ανθρωπιστικές του δραστηριότητες. Το έργο του συμβαδίζει απόλυτα με το πρόγραμμα Acqua for Life, οπότε η συνεργασία μας ήταν μια φυσική εξέλιξη. Χάρη στην άριστη κατανόηση και στον αμοιβαίο σεβασμό, η συνεργασία μας αποτέλεσε μια άκρως ικανοποιητική εμπειρία.»

«Ο Giorgio Armani έχει υπάρξει ένας απίστευτα γενναιόδωρος εταίρος της J/P HRO στη διάρκεια των ετών, προσφέροντας σταθερή υποστήριξη που βοήθησε την οργάνωσή μας να συνεχίσει τις κρίσιμες προσπάθειές της στην Αϊτή», δήλωσε από την πλευρά του ο Sean Penn. «Χάρη στην επέκταση της καμπάνιας Acqua for Life στην Αϊτή, η J/P HRO θα αγωνιστεί, για να βελτιώσει την παροχή και τη διαχείριση του νερού, η οποία έχει άμεση επίπτωση στην πρόσβαση, στην υγεία και στη βιωσιμότητα.»

Στην καμπάνια συμβάλλουν ενεργά δύο αρώματα Armani που από τη τη φύση τους βρίσκονται σε αρμονία με το νερό: το Acqua di Giò και το Acqua di Gioia. Για 6 μήνες (3 μήνες το 2011 και 3 μήνες το 2012), με κάθε αγορά οποιουδήποτε από τα δύο αρώματα, ο Giorgio Armani προσέφερε στον GCI το ισοδύναμο 100 λίτρων νερού. Η καμπάνια εξελισσόταν και διαδικτυακά: για κάθε νέο "φίλο" της σελίδας του Acqua for Life στο Facebook, προσφέρονταν αυτόματα 50 λίτρα νερού στο πρόγραμμα Έξυπνο Νερό για Πράσινα Σχολεία (Smart Water for Green Schools).

Τα συλλεκτικά αρώματα Acqua di Giò και Acqua di Gioia βρίσκονται ήδη στα καταστήματα καλλυντικών και είναι μια πολύ ωραία ιδέα για τις γιορτές που έρχονται.