Βήμα-βήμα: Το μακιγιάζ στο show της Patricia Field

Βήμα-βήμα: Το μακιγιάζ στο show της Patricia Field

Βρεθήκαμε στο backstage της AXDW και μάθαμε λεπτομέρειες

«Οταν η Debbie Harry συνάντησε τον David Bowie»- έτσι ξεκίνησε να μας περιγράφει το look που δημιούργησε για το show της Patricia Field ο Εμμανουήλ Αποστολάκης, Official Makeup Artist της Make Up For Ever. Είναι ένα μακιγιάζ που συνδυάζει στοιχεία από τα 70's και τα 80s με rock επιρροές.

Πώς το δημιουργησε

- Ξεκίνησε απλώνοντας στο πρόσωπο μια διάφανη βάση αλλά με καλή κάλυψη, το Face& Body Foundation της Make Up For Ever. Με την πούδρα Powder HD έδωσε ματ φινιρισμα στο πρόσωπο.

- Στα μάτια άπλωσε ως βάση μια καναρινί σκιά, την Acqua Cream No 24 σε όλο το κινητό βλέφαρο και τόνισε το κάτω βλέφαρο με ένα τυρκουάζ μολύβι, το Acqua Eyes No 72.

- Στην κόγχη των ματιών χρησιμοποίησε την σκιά Acqua Cream στο πράσινο του lime, την οποία άπλωσε έως ψηλά στα φρύδια, κυκλικά, ώστε να περιβάλλει το μάτι. Με μια χρυσοπράσινη σκιά τόνισε το εσωτερικό του βλεφάρου και έδωσε λάμψη στο βλέμμα.

- Βελτίωσε το σχήμα των φρυδιών και τα χτένισε ώστε να τονίσει το φυσικό τους σχήμα.

- Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών τοποθετώντας 15 τουφάκια ψεύτικες βλεφαρίδες- 6 στο κάτω βλέφαρο και τις υπόλοιπες στο επάνω, ώστε να δώσει αυτό το χαρακτηριστικό look των 70s.

- Στα ζυγωματικά άπλωσε ελάχιστο blush, ίσα ίσα για να αναδείξει τις γωνίες του προσώπου.

- Στα χείλη χρησιμοποίησε, στα μελαχροινά μοντέλα το κραγιόν Rouge Artiste No 21 και στις ξανθές το Rouge Artiste No39. Πριν το απλώσει στα χείλη τους, το ανέμειξε με λίγο concealer ώστε να ρίξει ακόμα περισσότερο τον τόνο των κραγιόν και να γίνει περισσότερο natural το αποτέλεσμα.

Info: Τα προϊόντα της Make Up For Ever θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.