Ευαίσθητο τριχωτό; Δείτε την κίνηση που θα το ανακουφίσει

Ευαίσθητο τριχωτό; Δείτε την κίνηση που θα το ανακουφίσει

Μια νέα καταπραυντική φόρμουλα ήρθε απο τα εργαστήρια της Vichy

Η σειρά Dercos εμπλουτίζεται τώρα με το Δερμοκαταπραϋντικό Σαμπουάν DERCOS χωρίς θειϊκά άλατα που είναι ειδικά μελετημένο κατά του κνησμού, του τσουξίματος και της αίσθησης καύσου, ώστε να δίνει οριστικά τη λύση το πρόβλημα. Χάρη στην επαναστατική του σύνθεση, σπάει τον φαύλο κύκλο ενόχλησης του τριχωτού της κεφαλής και ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα από το 1ο κιόλας λούσιμο.

Η δράση του οφείλεται σε 2 ενεργά συστατικά, το Madecassoside και το Bisabodol. Το Madecassoside προέρχεται από εκχύλισμα του φυτού centella asiatica, γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Προστατεύει τα κύτταρα από το φλεγμονώδες στρες και σέβεται τις λειτουργίες ανανέωσής τους μειώνοντας τις ενοχλήσεις, όπως κνησμό, καύσο και τσούξιμο. Το Bisabolol – το οποίο υπάρχει και στο χαμομήλι – είναι ένα μόριο γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Μειώνει σημαντικά το ερύθημα – εντός 24 ωρών – που προκλήθηκε από ερεθιστικούς παράγοντες, βελτιώνοντας το φράγμα προστασίας της επιδερμίδας μέχρι και για 12 ώρες .

Η σύνθεση χωρίς θειϊκά άλατα διασφαλίζει μια ηπιότερη καθαριστική βάση, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης ερεθισμών στο τριχωτό της κεφαλής ενώ έχει την ικανότητα να αναδεικνύει την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών. Η απαλή, διαφανής υφή του παράγει πλούσιο αέρινο αφρό και αφήνει τα μαλλιά πανέμορφα, απαλά με δροσερό άρωμα.