Ήρθε: Το νέο Bronze Goddess Eau Fraiche της Estée Lauder

Ήρθε: Το νέο Bronze Goddess Eau Fraiche της Estée Lauder

Μια limited edition ευωδιά που κάθε καλοκαίρι γίνεται sold out (προλάβετε!) 

Αυτή τη σεζόν η Estée Lauder μας ταξιδεύει στην Καραϊβική, με χρώματα και ευωδιές που εγκλωβίζουν σε μια υπέροχη καλοκαιρινή συλλογή τις ομορφιές και τις απολαύσεις από ηλιόλουστες εξωτικές παραλίες .

Το Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent φιλοξενείται στο κλασσικό σχήμα μπουκαλιού του Bronze Goddes, με ένα ολοκαίνουριο ημιδιάφανο χρυσαφένιο print. Πολυτελή και μεθυστικά συστατικά πρωταγωνιστούν σε αυτό το εξωτικό άρωμα που θυμίζει τροπική παραλία κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Στο κοκτέιλ του φετινού Bronze Goddess Eau Fraiche πρωταγωνιστούν μοναδικές νότες από κρεμώδες γάλα καρύδας, Σανδαλόξυλο και Βανίλια που αποκαλύπτουν μια μεταξένια ζεστασιά ενώ το Vetiver και το Μyrrh δίνουν ένα αισθησιακό twist στο άρωμα.


Ταυτοχρονα, τo βελούδινο κεχριμπάρι με το ζεστό και μυστηριώδες άρωμά του, λάμπει στο επίκεντρο, εκφράζοντας με τον τρόπο του το πνεύμα και τη ζεστασιά του καλοκαιριού καθώς φλερτάρει με χυμώδες μανταρίνι και περγαμόντο Σικελίας, εκχυλίσματα από λεμόνια και πορτοκάλια που αφήνουν μια ζουμερή αίσθηση. Στο τελείωμα, ένας μεθυστικός συνδυασμός από λουλούδια συμπληρώνει της απαλότητα του αρώματος, όπου το πλούσιο Tiare Flower και το εξωτικό Γιασεμί συνδυάζονται με τα τρυφερά πέταλα Μανόλιας, άνθη από μπουμπούκια πορτοκαλιάς και φρέσκια Λεβάντα που δίνει μια ανάσα απαλότητας.

Διαβάστε ακόμα

To "γυμνό" στα άκρα

Backstage beauty: Το διάφανο μακιγιάζ στο show της Isabel Marant

Κοιμηθείτε ήσυχες!