Σοκολατένιες αποχρώσεις... πειρασμός!

Σοκολατένιες αποχρώσεις... πειρασμός!

Μόλις ήρθαν οι νέοι τόνοι της βαφής Casting Crème Gloss της L'Oréal Paris και είναι σούπερ λαχταριστοί! 

Για εσάς που λατρεύετε το καστανό- ή είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε πρώτη φορά- η L'Oréal Paris σάς πάει μια βόλτα στο Εργοστάσιο Σοκολάτας του Casting Crème Gloss με μια σειρά από υπέροχες καστανές αποχρώσεις, σε μια επαναστατική φόρμουλα χωρίς αμμωνία.

Για να "ζεστάνετε" τον τόνο της επιδερμίδας σας, επιλέξτε τις πικάντικες σοκολατένιες αποχρώσεις του Casting Crème Gloss, που «Είναι τα πιο πλούσια, τα πιο ζεστά σοκολατί.
Ίσα-ίσα μια πινελιά κόκκινου του χαλκού ενισχύει το χρώμα κάνοντάς το να μην μοιάζει με κανένα από τα καστανά που έχετε δει. Είναι τέλειες αν θέλετε να ζεστάνετε και να ζωντανέψετε τους μουντούς τόνους τώρα που ο χειμώνας φτάνει στο τέλος του», εξηγεί ο διάσημος Global Hair Colorist, Christophe Robin.

«Αν θέλετε να φωτίστε τον τόνο της επιδερμίδας σας, επιλέξτε τις Χρυσαφένιες σοκολατί αποχρώσεις που τονίζονται με χρυσαφένια ρεφλέ. Υπέρτατη πολυτέλεια με διακριτικές,
ισορροπημένες χρωματικές νότες που ποτέ δεν πρασινίζουν. Είναι τέλειες αν θέλετε να φωτίσετε μια θαμπή επιδερμίδα», με τις αποχρώσεις της Παγωμένης Σοκολάτας θα έχετε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που εξισορροπεί τα ανεπιθύμητα, ψεύτικα πορτοκαλί ρεφλέ, καθώς ξαναδίνει ένα καθαρό, φωτεινό καστανό» ενώ οι αποχρώσεις της Μαύρης Σοκολάτας είναι ό,τι πρέπει αν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας έναν μόλις τόνο σκουρότερο για ένα ακόμα πιο βαθύ σοκολατί που τονίζει το look σας και φωτίζει το πρόσωπό σας. Το χρώμα θα είναι έντονο και γεμάτο από πλούσια ρεφλέ που θα γλυκάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας».

Διαβάστε ακόμα

Nutrilift Gold: Φον ντε τεν και αντιγηραντικό serum μαζί!

Πώς θα κάνετε τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά;

Μαλλιά τόσο λεία και απαλά, όσο ονειρεύεστε!