Νυχτερινό ωράριο

Νυχτερινό ωράριο

Η Olay Total Effects Νύχτας δεν κλείνει μάτι ενώ εσείς ξεκουράζεστε 

Είναι γνωστό ότι βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή της ημέρας και έτσι η Olay υπογράφει την total effects Κρέμα Νύχτας, το "άλλο μισό" τoυ best selling προϊόντος περιποίησης που δρα ενάντια στα 7 σημάδια του χρόνου.

Η σύνθεσή της βασίζεται στο VitaNiacin, ένα αποκλειστικό και πρωτοποριακό σύμπλεγμα τριών παραγόντων, της Βιταμίνης Β3 (Niacinamide), που ευνοεί τη διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης της επιδερμίδας, της Πανθενόλης (Panthenol) που δρα ενάντια στην ξηρότητα της επιδερμίδας και της Βιταμίνης Ε, που δρα ενυδατικά και αντιοξειδωτικά. Η Olay Total Effects Κρέμα Νύχτας προσφέρει 7 αντιγηραντικές δράσεις σε 1 προϊόν και συγκεκριμένα: Μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενυδατώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει τη σφριγηλότητά της, βελτιώνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και την υφή της ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων, και βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και υγιής, χωρίς θαμπάδες.

Η Olay total effects κρέμα νύχτας είναι κατάλληλη για καθημερινή εφαρμογή. Απλώστε την ομοιόμορφα και με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάθε βράδυ, μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Το πρωί, το πρόσωπό σας θα είναι ορατά πιο ξεκούραστο, νεναικό και φωτεινό.

Διαβάστε ακόμα

Το πήρες μυρωδιά;

Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση