Στόχος: Τέλεια κοιλιά

Στόχος: Τέλεια κοιλιά

Η Vichy μας δίνει το τέλειο όπλο για να τον πετύχουμε

Στη μάχη για αρμονική σιλουέτα, οι επιστήμονες της Vichy δημιουργούν εξειδικευμένες φόρμουλες που δρουν στο πρόβλημα που μας απασχολεί και δίνουν αποτελέσματα.

Αν σας απασχολεί η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, δοκιμάστε την αγωγή Destock Ventre, που είναι ειδικά σχεδιασμένη, με την επίβλεψη αθλίατρων, ακριβώς για τη συγκεκριμένη ζώνη.

Η δύναμη της σύνθεσης στηρίζεται σε ένα σύμπλοκο καύσης λίπους με 5% καθαρή καφεΐνη για μείωση λιπιδίων και δύο δραστικά φυσικά συστατικά, το Yerba Mate και τον πράσινο καφέ, που έχουν λιποδιαλυτές και αντιλιπογενετικές ιδιότητες. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη και με σαλικυλικό οξύ, που βοηθά στην απορρόφηση της καφεΐνης καθώς και πεπτίδια φυτικής προέλευσης και εκχυλίσματα σόγιας για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας της σφριγηλότητας που είναι χαρακτηριστικά του γυναικείου στομαχιού.

Το Destock Ventre δρα σημαντικά στην περιοχή αυτή, επιταχύνοντας τη σύσφιγξη που προσφέρει η γυμναστική και μάλιστα με 70% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα εντός 28 ημερών, σε σύγκριση με την άσκηση μόνη της. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνες δήλωσαν πως αισθάνθηκαν το δέρμα τους πιο απαλό και πιο σφριγηλό και πως η υφή του προϊόντος είναι εξαιρετική, απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως σαν ένα υπέροχο προϊόν σώματος.

Διαβάστε ακόμα

Idealia BB Cream: Μία κίνηση, πολλαπλές δράσεις

Ευαίσθητο τριχωτό; Δείτε την κίνηση που θα το ανακουφίσει

Η Vichy γιορτάζει και σας χαρίζει ένα υπέροχο κόσμημα της Έλενας Σύρακα