Τι έκπληξη κρύβουν τα serum της ΚΟΡΡΕΣ;

Τι έκπληξη κρύβουν τα serum της ΚΟΡΡΕΣ;

Την καλύτερη για την ομορφιά σας!

Αγαπάμε την φιλοσοφία της ΚΟΡΡΕΣ απο κάθε άποψη: αφενός γιατί κάθε ένα προϊόν της δημιουργείται αυστηρά πάνω στο τρίπτυχο ποιότητα-αποτελεσματικότητα-εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά αφετέρου γιατί αυτές τις συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών μας τις προσφέρει στις πιο προσιτές τιμές.

Τώρα, 3 best selling serum της ΚΟΡΡΕΣ, με μέγιστη αποτελεσματικότητα βασισμένη σε πλήθος φυσικών συστατικών στις πιο συμπυκνωμένες τους μορφές, προσφέρονται με δώρο ένα ακόμα προϊόν της αντίστοιχης σειράς σε κανονικό μέγεθος!

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο το μαγικό "διδυμο" που ταιριάζει στις ανάγκές της επιδερμίδας σας:

- Πανίσχυρο φυσικό Serum Ολικής Αναδόμησης της σειράς Μαύρη Πεύκη με παγκόσμια καινοτομική τεχνολογία βασισμένη σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ. Πρόκειται για το πιο δραστικό φυσικό προϊόν αντιγήρανσης της ΚΟΡΡΕΣ με πολλαπλή δράση: σύσφιγξη, άμεσο lifting, μείωση των ρυτίδων, επαναφορά όγκου, δράση κατά των κηλίδων, αύξηση της ελαστικότητας και βελτίωση της υφής του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση. Το δώρο που το συνοδεύει είναι η αντιρυτιδική και συσφιγκτική Κρέμα Νύχτας της σειράς.

- Aντιρυτιδικό Serum Κερσετίνη & Βελανιδιά, αποτέλεσμα πρωτοποριακής πενταετούς πρωτογενούς έρευνας. Το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές Κερσετίνη -που διατηρεί τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνει τη μορφολογία τους- συνδυάζεται με άλλα δραστικά συστατικά, όπως το φυσικό εξαπεπτίδιο 11, που συσφίγγει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητά της, και το εξαιρετικά ενυδατικό υαλουρονικό οξύ. Διατίθεται με δώρο την αντιρυτιδική και αντιγηραντική Κρέμα Ματιών κατά του Πρηξίματος και των Μαύρων Κύκλων της σειράς.

- Serum Λάμψης με Άγριο Τριαντάφυλλο, ένα από τα trademark συστατικά της μάρκας για εξαιρετική φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Ενισχυμένο σε βιταμίνη C για λάμψη και λείανση των λεπτών γραμμών προσώπου και ματιών, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Διατίθεται με δώρο την Κρέμα Ματιών για Λάμψη, Λεπτές Γραμμες και Μαύρους Κύκλους με SPF 15 από την αντίστοιχη σειρά.

Διαβάστε ακόμα

Αγαπάμε: Τα νέα Lip Butter Gloss της ΚΟΡΡΕΣ

Τα trends... του χεριού σας!

Λογική και ευαισθησία