Το φυσικό scrub της Emma Stone

Το φυσικό scrub της Emma Stone

Η star έχει αδυναμία στις φυσικές συνταγές ομορφιάς

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου μού έμαθε να είμαι ο εαυτός μου» είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο site bellasugar η Emma Stone με αφορμή το λανσάρισμα της νέας μάσκαρα της Revlon. «Με την μόδα και την ομορφιά είναι ωραίο να παίζεις και να πειραματίζεσαι. Να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι» είπε.

Και πράγματι, η ηθοποιός πειραματίζεται με φυσικά συστατικά καθώς έχει ευαίσθητη επιδερμίδα που δεν ανέχεται αρκετά από τα δραστικά συστατικά της κοσμετολογίας. Έτσι, έχει στο μπάνιο της πάντα ένα μπουκαλάκι με ελαιόλαδο: «Έχω μάθει την σημασία της ενυδάτωσης. Έχω την πιο ξηρή επιδερμίδα στον πλανήτη. Χρησιμοποιώ ένα προϊόν καθαρισμού της Burt's Bees και κάνω απολέπιση με μαγειρική σοδα ή καστανή ζάχαρη. Λατρεύω το έλαιο καρύδας και το ελαιόλαδο. Το δέρμα μου δεν έχει αρκετά λιπίδια οπότε κάπως πρέπει να τα αντικαταστήσω».

Στο μακιγιάζ της η Emma Stone προτιμά το natural look ενώ στα μαλλιά της, έχει δοκιμάσει διαφορα χρώματα και έχει καταλήξει : «Αν και είμαι φυσική ξανθιά, μου αρέσει ο εαυτός μου με κόκκινα μαλλιά. Αλλά είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτο το χρώμα. Έχω πάρει απόφαση οτι είναι σχεδόν αδύνατο».

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το δροσερό, θηλυκό μακιγιάζ της Emma Stone

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Emma Stone, Olivia Wilde, Halle Berry: μαζί για τη Revlon