Ένα πριβέ απόγευμα με Tom Ford Beauty

Ένα πριβέ απόγευμα με Tom Ford Beauty

Στο μαγευτικό Μουσείο Νάσιουτζικ γνωρίσαμε τα νέα Private Blends του αγαπημένου σχεδιαστή

Η μέρα μύριζε καλοκαίρι και το εντυπωσιακό σαλόνι του νέου κτιρίου "Μετέωρα" στο Μουσείο Νάσιουτζικ είχαν τυλίξει οι σοφιστικέ ευωδιές με την υπογραφή του Tom Ford.


Σε έναν υπέροχο, επιβλητικό χώρο είχαμε την ευκαιρία να δούμε ολοκληρωμένη την σειρά αρωμάτων αλλά και μακιγιάζ Tom Ford Beauty, να συζητήσουμε για τα χαρακτηριστικά του κάθε αρώματος, αλλά και να γνωρίσουμε τα δύο νέα αρώματα που λανσάρονται τον Μάιο: Το Santal Blush και το Jasmine Rouge της σειράς Private Blend Collection. H Private Blend Collection χαρακτηρίζεται από τα σπάνια, ιδιαίτερα συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον Tom Ford για να δημιουργήσει πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες νότες για το κάθε άρωμα της σειράς. Όπως λέει και ο ίδιος "Η Private Blend Collection είναι το προσωπικό μου «εργαστήριο» αρωμάτων."

Το απόγευμα έκλεισε με ένα εξαιρετικό γεύμα που επιμελήθηκε ο chef του Μουσείου Νάσιουτζικ. Στα πανέμορφα μοναστηριακά τραπέζια του 18ου αιώνα, αντιπροσωπευτικά των αρχοντικών χώρων του Μουσείου, η art de la table έδεσε μοναδικά με την ατμόσφαιρα του χώρου και κάθε πιάτο που δοκιμάζαμε μας πρόσφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Κάθε λεπτομέρεια αυτής της συνάντησης ήταν φροντισμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, σφραγισμένη από την φιλοσοφία της Tom Ford Beauty και την εκλεκτή φιλοξενία που χαρακτηρίζει το Μουσείο Νάσιουτζικ.