Αυτό το κραγιόν το φοράτε και χωρίς καθρέφτη!

Αυτό το κραγιόν το φοράτε και χωρίς καθρέφτη!

Το δοκιμάσαμε και είναι σούπερ! 

Η Bobbi Brown πιστεύει πως το κραγιόν θα πρέπει να φοριέται εύκολα και γρήγορα, και χωρίς να... εξαρτώμαστε από έναν καθρέφτη. Με αυτή τη λογική δημιούργησε το Sheer Lip Color, που είναι σούπερ ελαφρύ, γλιστράει απαλά στα χείλη και αφήνει ένα ομοιόμορφο, διάφανα λαμπερό χρώμα που φοριέται όλες τις ώρες.

Στη σύνθεσή του έχει βούτυρο shea και murumuru καθώς και έλαια από κουκούτσι βερίκοκου, που περιποιούνται τα χείλη, προσφέρουν θρέψη και τα διατηρούν βελούδινα ενώ διαθέτει μια διάφανη βάση που εξασφαλίζει ότι το χρώμα θα παραμείνει σταθερό για ώρες, δεν θα "σβήσει".

«Εμπνέομαι από τα ταξίδια και τους προορισμούς που επισκέπτομαι, λέει η Bobbi Brown. Ψάχνω χρώματα που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε ο,τιδήποτε υπάρχει γύρω μου, ακόμα και πάνω σε γυναίκες που συναντώ στο δρόμο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού μου στην ασία, συνάντησα τους συνεργάτες μου makeup artists εκεί και μου ζήτησαν νέες, νέκταρ και ροζ αποχρώσεις, που να ταιριάζουν στις γυναίκες τις Ασίας. Έτσι προέκυψαν οι αποχρώσεις Rosy, Melba, Baby Pink και Tutu. Αν πάλι είστε από εκείνες τις γυναίκες που δεν νιώθουν πολύ άνετα να φορούν έντονο χρώμα στα χείλη τους- όπως είμαι και εγώ- δοκιμάστε το Sheer Lip Color "Bobbi", που είναι η ιδανική απόχρωση για μας!»

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα λάμψης με παπάγια

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Φτιάξτο μόνη σου: Τονωτικό scrub σώματος