Calvin Klein Dark Obsession

Calvin Klein Dark Obsession

Η σκοτεινή πλευρά ενός κλασικού αντρικού ελιξίριου

Το Obsession έκανε το ντεμπούτο του στον πλανήτη των αρωμάτων το 1985, ως γυναικείο άρωμα και όχι απλά έχει best seller αλλά άφησε τη σφραγίδα του εκείνη τη δεκαετία.

Πολύ σύντομα ήρθε η αντρική εκδοχή του από τον Calvin Klein και έκτοτε ακολούθησαν όχι λίγες παραλλαγές του, κάθε μία με τον δικό της, ενδιαφέροντα χαρακτήρα. Αυτή τη σεζόν, ο διάσημος σχεδιαστής εξερευνά την σκοτεινή πλευρά του αντρικού Obsession και λανσάρει το Dark Obsession, ένα limited edition άρωμα που χαρακτηρίζει αρρενωπό, μοντέρνο, ανατολίτικο και αναμφίβολα sexy.

Με aromatic oriental χαρακτήρα, είναι ένα κοκτέιλ που ανοίγει με πράσινο μανταρίνι Βραζιλίας, γκουαρανά και αψέντι, στη συνέχεια έρχονται στην επιφάνεια νότες απο φασκόμηλο Γαλλίας, βάλσαμο και λευκό βετιβέρ ενώ στη βάση συναντάμε βανίλια Μαδαγασκάρης, λάβδανο και δέρμα. Η εξωτερική συσκευασία του κλασσικού Obsession ανανεώνεται για να φιλοξενήσει το νέο άρωμα. Το αυθεντικό μαύρο χρώμα διατηρείται, ενώ αναδεικνύεται από την αντίθεση ανάμεσα στις ματ και τις γυαλιστερές επιφάνειες. Το μπουκάλι-σύμβολο επανέρχεται σε ματ, μαύρη απόχρωση με το λογότυπο σε έντονο, ασημί μεταλλικό χρώμα.

Διαβάστε ακόμα

Hot news: Η Rooney Mara πρόσωπο του Calvin Klein

ck one summer: βουτιά στη δροσιά

Αυτό το βερνίκι έχει κάτι διαφορετικό!