Μυστικό για άψογο manicure

Μυστικό για άψογο manicure

Είναι τα υγιή, γερά νύχια- και υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσετε

Λατρεύετε τα χρώματα στα άκρα, είστε απόλυτα ενημερωμένες για τα τελευταία trends στα βερνίκια, δοκιμάζετε και πειραματίζεστε με αυτά και με τη nail art- όλα αυτά είναι υπέροχα, όμως η έντονη καταπόνηση-και βέβαια, η κληρονομικότητα- μπορεί να κάνουν τα νύχια πιο αδύναμα, εύθραυστα, μαλακά, να ξεφλουδίζουν ή να ραγίζουν.

Για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, η L'Oréal Paris δημιούργησε ένα αληθινό πρόγραμμα αποκατάστασης, μια σειρά μανικιούρ που δίνει έμφαση στη θεραπεία, έτσι ώστε να προσφέρετε στα νύχια σας όλα όσα χρειάζονται για να είναι υγιή και δυνατά.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον Ορό Miracle Repair 7, ένα πολύτιμο προϊόν περιποίησης που υπόσχεται τέλεια νύχια μέσα σε μία εβδομάδα! Ειδικά σχεδιασμένη για τα καταπονημένα νύχια αυτή η φόρμουλα πολλαπλής δράσης απλώνεται πριν το βερνίκι ή σαν καθημερινή θεραπεία και προσφέρει το πιο αποτελεσματικό κοκτέιλ συστατικών: θρεπτικό έλαιο αργκάν, προστατευτική βιταμίνη Ε και παράγοντες αποκατάστασης που κυριολεκτικά μεταμορφώνουν τα νύχια!

Διαβάστε ακόμα

Pop Art στα νύχια!

Ποτέ πιά θαμπά μαλλιά!

Το πιο ανάλαφρο σαμπουάν