Ξεφορτωθείτε την ψαλίδα!

Ξεφορτωθείτε την ψαλίδα!

Η Garnier βρήκε τη φόρμουλα που θα δώσει ζωντάνια στα μαλλιά σας

Φθαρμένα, άτονα, αδύναμα μαλλιά: μην τα κοιτάτε στον καθρέφτη περιμένοντας το θαύμα. Δοκιμάστε το θαύμα που λέγεται Garnier Fructis Goodbye Damage και υπόσχεται να επανορθωσει 1 χρόνο φθοράς με μόνο 3 εφαρμογές!

Ελαφριά αλλά σούπερ αποτελεσματική, η σύνθεση της νέας σειράς φροντίδας της Garnier είναι εμπλουτισμένη με 2 ισχυρά συστατικά: το Keraphyll είναι ένα μείγμα από ενεργά συστατικά που ενεργεί στην καρδιά της τρίχας αλλά περιβάλλει και την επιφάνειά της διορθώνοντας σπάσιμο και φθορές που προκαλούν οι καθημερινές συνήθειες. Επιπλέον, μειώνει την τριβή που κάνει τα μαλλιά εύθραυστα και με ψαλίδα. Το εκχύλισμα έλαιου φραγκοστάφυλου από την άλλη, δυναμώνει την τρίχα, προλαμβάνει την ψαλίδα, επανορθώνει ακόμα και τα πιο φθαρμένα μαλλιά και αποκαθιστά τη λάμψη σε όλο το μήκος της τρίχας.

Από την πλήρη σειρά περιποίησης στοχευμένα στην ψαλίδα δρα ο Ορός, με ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση, ο οποίος είναι ελαφρύς και δίνει άμεσα αποτελέσματα- μπορείτε να τον φοράτε κάθε μέρα, ως εντατική φροντίδα για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, με ψαλίδα- και το αποτέλεσμα θα το δειτε τοσο γρήγορα, που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!