Q10 Fit Club: το fitness στα μέτρα σας!

Q10 Fit Club: το fitness στα μέτρα σας!

Μια πρωτοποριακή ιδέα της Nivea, μας χαρίζει τη σιλουέτα που ονειρευόμαστε

Πιστή στην ιδέα της ολοκληρωμένης περιποίησης, η Nivea συμπληρώνει την σούπερ αποτελεσματική σειρά φροντίδας Q10με τη δημιουργία του Q10 Fit Club, μίας νέας online πλατφόρμας για τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων φυσικής κατάστασης.


Σε συνεργασία με την ειδική σε θέματα fitness & lifestyle, βρετανίδα Σάρα Μάξγουελ, το Q10 Fit Club σας προσφέρει δωρεάν, προσωποποιημένες συμβουλές για ασκήσεις γυμναστικής, ιδέες υγιεινής και θρεπτικής διατροφής, συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά και υποστήριξη και ενθάρρυνση σε όλη τη διαδικασία.


Και βέβαια, ισχυρό όπλο για τέλεια σιλουέτα, είναι και οι πρωτοποριακές φόρμουλες της Nivea: το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης που προσφέρει μεταξένια αίσθηση, βαθιά ενυδάτωση και αποτελεσματική δράση κατά των ραγάδων, η λοσιόν σώματος που προσφέρει ελαφριά σύσφιξη και ενυδάτωση για καθημερινή χρήση, η κρέμα εντατικής φροντίδας Nivea Q10 plus, best seller της σειράς που βοηθά στη σύσφιξη των επίμαχων σημείων του σώματος όπως η περιοχή της κοιλιάς, οι μηροί και οι γλουτοί προσφέροντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που αναζητά. Όσο για τις περιπτώσεις... άμεσης δράσης κατά της κυτταρίτιδας, επιλέξτε τα προϊόντα Cellulite Gel Cream και Nivea Q10 plus Cellulite Serum με L-Carnitine και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Το timing είναι ιδανικό: εγγραφείτε σήμερα στο Q10 Fit Club και η Nivea σας υπόσχεται ότι δεν θα δείχνετε μόνο αλλά θα αισθάνεστε και καλύτερα!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό το προϊόν δεν το έχετε ξαναδεί!

Smooth Operator

Υπάρχουν μυστικά για μία λαμπερή επιδερμίδα