Προστασία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση

Προστασία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση

Με το νέο αντηλιακό Sun Lotion SPF30+ της Jurlique

Ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό το Sun Lotion SPF 30 + της Jurlique είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και συνδυάζει ευρέως φάσματος προστασία, αντιοξειδωτική δράση και ενυδάτωση- όλα αυτά, με τα πιο εκλεκτά φυσικά συστατικά!

Παράλληλα, λοιπόν, με την προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, το Sun Lotion SPF 30+ προστατεύει και από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει αλλά και το Έλαιο κάρθαμνου, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, για ενυδάτωση προστασία και θρέψη της επιδερμίδας. Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστούν ακόμα, το Έλαιο Jojoba, που βοηθά στην πρόληψη της αφυδάτωσης και απαλύνει την επιφάνεια του δέρματος, Έλαιο Αβοκάντο με ωφέλιμα λιπαρά οξέα που τρέφουν την επιδερμίδα και την εξισορροπούν και φυσική γλυκερίνη που επίσης συμβάλλει στο να παραμείνει ενυδατωμένη και ελαστική.

Την Jurlique Sun Lotion SPF 30 + μπορείτε να τη φορέσετε και κάτω από μακιγιάζ ενώ το τονωτικό άρωμά της προέρχεται από ένα αποκλειστικό μείγμα αιθέριων ελαίων που περιλαμβάνει λεβάντα, πεύκο, κυπαρίσσι και νεράντζι.