Η Bobbi Brown θυμάται την πρώτη της δουλειά

Η Bobbi Brown θυμάται την πρώτη της δουλειά

Η διάσημη makeup artist μίλησε στην Fashion Telegraph

«Ήμουν 16 χρονών όταν ξεκίνησα να εργάζομαι σε ένα μικρό κατάστημα καλλυντικών στο Σικάγο», είπε στη συνέντευξή της η διάσημη makeup artist Bobbi Brown.

«Θυμάμαι πως ήμουν γεμάτη ενθουσιασμό τις πρώτες μέρες που μάθαινα πράγματα, μέσα στις οποίες υπήρχε και ένα μάθημα μακιγιάζ με την ιδιοκτήτρια. Όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη στο τέλος του μαθήματος, μου'φυγε όλος ο ενθουσιασμός. Η ιδιοκτήτρια είχε προσπαθήσει σκληρά να "διορθώσει" όλα μου τα ελαττώματα, έκανε σκιάσεις στη μύτη μου για να δείχνει μικρότερη, contouring στα μάτια μου για να δημιουργήσει το εφέ των έντονων βλεφαρίδων και έβαλε μολύβι στα χείλη μου για να δείχνουν πιο γεμάτα.

Δεν είχα καμία σχέση με εμένα και δεν έβλεπα την ώρα να ξεβαφτώ. Πάντα αγαπούσα το φυσικό μακιγιάζ. Υπήρξε η έμπνευσή μου για τα 10 κραγιόν που λάνσαρα το 1991 και πάνω σε αυτό έχει βασιστεί η φιλοσοφία του brand μου.

Έχω πάθος με τα προϊόντα που κολακεύουν τη γυναίκα και σε δείχνουν τέλεια μόλις τα φορέσεις. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από την καινούρια μου σειρά, την Sheer Lip Color. αγαπημένη μου απόχρωση είναι η "Bobbi"- ο τέλειος neutral τόνος που μπορεώ να φορέσω άφοβα ακόμα και χωρίς καθρέφτη».

Διαβάστε ακόμα

Η Katie Holmes στη νέα καμπάνια της Bobbi Brown

Αντιγράψτε το look: Το smoky μακιγιάζ της Katie Holmes

Αυτό το κραγιόν το φοράτε και χωρίς καθρέφτη!