Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jennifer Aniston;

Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jennifer Aniston;

H star μίλησε στο The Cut

Όσα και αν έχουμε μάθει κατα καιρούς για τα αγαπημένα της προϊόντα και τη ρουτίνα φροντίδας που ακολουθεί, δεν αντιστεκόμαστε να ρίξουμε μια (ακόμα) ματιά στο νεσεσέρ της.

Ιδού τι είπε η Jennifer Aniston σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Cut

Ποια είναι η τυπική ιεροτελεστία ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά

Ο βασικός κανόνας που ακολουθώ είναι απλά καθαρισμός, τόνωση και ενυδάτωση. Επίσης, προσπαθώ να κάνω απολέπιση τακτικά. Λίγο καιρό πριν έκανα γυρίσματα σε ζέστη. Αυτό, σε συνδυασμό με το βαρύ μακιγιάζ έκανε το πρόσωπό μου να αντιδράσει άσχημα. Η makeup artist μου, μου έδωσε στο πλατώ ένα σωληνάριο Aveeno Positively Radiant Daily Scrub για να το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ. Και έκτοτε δεν το αποχωρίζομαι.

Ποια βασικά προϊόντα έχει στην τσάντα της;

Έχω πάντα το αγαπημένο μου lip balm του Dr. Hauschka. Επισης, το lip liner της Estee Lauder στην απόχρωση Fig, που το χρησιμοποιώ από πάντα. Μου αρέσει το concealer της La Femme που έχει δύο άκτες, η μια πλευρά είναι concealer και η άλλη highlighter. Μερικές φορές ρίχνω και κάποια μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στην τσάντα μου, που είναι ό,τι πρέπει όταν πάω γυμναστήριο ή για γιογκα. Συνήθως έχω μαζί μου και ένα μικρό μπουκάλι του αρώματός μου, σε περίπτωση που θέλω να φρεσκαριστώ.

Beauty tips που ακολουθεί για λαμπερή επιδερμίδα

Ενυδάτωση, ενυδάτωση ενυδάτωση! Να πίνετε πολύ νερό, να κοιμάστε πολύ, να γυμνάζεστε και να τρώτε υγιεινά, όποτε αυτο ειναι εφικτό.