Λαμπερά, βαμμένα μαλλιά!

Λαμπερά, βαμμένα μαλλιά!

Ο hair expert του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλανιώτης, μας δίνει πολύτιμα tips περιποίησης

Μετά το ραντεβού στο κομμωτήριο, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε περισσότερο το χρώμα, την απαλότητα και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών μας.

Ο Χρήστος Καλανιώτης μας δίνει πολύτιμα tips και μας "συστήνει" την εξαιρετική σειρά φροντίδας που δημιούργησε ειδικά για τα βαμμένα μαλλιά, το Pantene Pro-V!

1. Μια σειρά που απευθύνεται στα βαμμένα μαλλιά, ποιες ανάγκες καλύπτει;

Η φυσική δομή της τρίχας των βαμμένων μαλλιών έχει αλλάξει λόγω της χημικής διεργασίας που έχουν υποστεί από τη βαφή. Η τρίχα φριζάρει εύκολα, είναι πιο αδύναμη απέναντι στη φθορά και στο σπάσιμο. Η λάμψη, που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο των υγειών μαλλιών, χάνεται. Με λίγα λόγια, τα μαλλιά γίνονται άγρια και λιγότερο λαμπερά. Για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες είναι απαραίτητο να τα φροντίζουμε με προϊόντα σχεδιασμένα για τα μαλλιά με βαμμένη τρίχα.

2. Ποια είναι η καινοτομία Pantene Pro-V στη σειρά για βαμμένα μαλλιά;

Η σειρά Δύναμη και Λάμψη του Pantene Pro-V βασίζεται στην προηγμένη Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων (Liquid Crystal Technology) του Pantene Pro-V. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία τα μαλλιά με βαμμένη τρίχα επανακτούν τη λάμψη τους ενώ συγχρόνως τα προστατεύει από τη φθορά.

3. "Συστήστε" μας τα προϊόντα της σειράς και την "αποστολή" του κάθε ενός στην περιποίηση των μαλλιών μας


Η σειρά Pantene Pro-V Δύναμη και Λάμψη αποτελείται από τέσσερα εκπληκτικά προϊόντα, καλύπτοντας έτσι και τα τέσσερα βήματα της σωστής περιποίησης μαλλιών:
Βήμα 1ο - To Σαμπουάν Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη καθαρίζει την τρίχα ενώ συγχρόνως την βοηθά στο να δεσμεύει τα συστατικά περιποίησης πιο εύκολα, χαρίζοντας τους λάμψη, υγιή εμφάνιση και δύναμη!
Βήμα 2ο- Το Conditioner της σειράς περιποιείται τα μαλλιά χωρίς όμως να δημιουργεί μία "βαριά" αίσθηση σε αυτά ενώ συγχρόνως βοηθά στην ισορροπία της τρίχας με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο πορώδης και περισσότερο δυνατή!
Βήμα 3ο- Οι Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά Pantene Pro-V - Θαύμα 1 Λεπτού είναι ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν που δρα άμεσα! Πρόκειται για μία ελαφριά κρέμα με εξαιρετική επανορθωτική δράση. Πραγματικά θαυματουργή ενάντια στη φθορά και στο σπάσιμο της τρίχας!
Βήμα 4ο- Ο εξαιρετικά συμπυκνωμένος Ορός Λάμψης, με περισσότερο από 90% ενεργά συστατικά, ολοκληρώνει την περιποίηση των 4 βημάτων. Αυξάνει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών αμέσως ενώ συγχρόνως τα περιποιείται βαθιά και τα προστατεύει από τις φθορές του styling.

4. Η σειρά περιλαμβάνει και μονοδόσεις άμεσης δράσης- πώς λειτουργούν και πώς τις χρησιμοποιούμε;

Τις Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά! Αυτό το μοναδικό προϊόν είναι μία κρέμα σχεδιασμένη για να την απλώνετε από τη ρίζα ως τις άκρες, μία φορά την εβδομάδα ή όποτε τα μαλλιά σας χρειάζονται ενίσχυση, και να την αφήνετε 1 λεπτό πριν την ξεβγάλετε. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, αφήνοντας τα μαλλιά πολύ προστατευμένα ενάντια στη φθορά από το styling!