Skin Balance Face Oil: ένα θαυματουργό έλαιο για το αφυδατωμένο δέρμα

Skin Balance Face Oil: ένα θαυματουργό έλαιο για το αφυδατωμένο δέρμα

Νέα άφιξη στην γκάμα της Jurlique

Από το 1985, η Jurlique ασχολείται με την φυσική φροντίδα του δέρματος παρέχοντας την πιο αγνή και αποτελεσματική φροντίδα που γίνεται μέσω της φύσης, της επιστήμης και της καινοτομίας. Σε κάθε προϊόν της χρησιμοποιεί ισχυρά μείγματα που προέρχονται από τα βότανα και τα λουλούδια που συλλέγονται από το δικό της βιολογικό και πιστοποιημένο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία, τα οποία συνδυάζει με αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που προέρχονται από την Αυστραλία αλλά και όλο τον κόσμο.

Το νέο της δημιούργημα ονομάζεται Skin Balance Face Oil και είναι ένα εξαιρετικό, μεταξένιο έλαιο περιποίησης, που προσφέρει εντατική φροντίδα. Στόχος του, να αποκαταστήσει την ισορροπία στην ξηρή, θαμπή επιδερμίδα, να ρυθμίσει την φυσική έκκριση λιπαρότητας και να προσφέρει έντονη, βαθιά ενυδάτωση- το ιδανικό ελιξίριο, δηλαδή, για μετά την παραλία και μετά τις διακοπές, που θα αποακαταστήσει την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος.

Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστούν εκχυλίσματα από καλέντουλα, χαμομήλι και τριαντάφυλλο, που συνδυάζονται με 3 ισχυρά φυσικά συστατικά, την Βιταμίνη Ε για εξισορρόπηση της ξηρότητας, το άγριο τριαντάφυλλο που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και εκχύλισμα καρότου που προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.