Σημάδια γήρανσης; Σβήστε τα σε 5 δευτερόλεπτα!

Σημάδια γήρανσης; Σβήστε τα σε 5 δευτερόλεπτα!

Με το μαγικό Instant Skin Corrector 5 sec της Garnier

Για όσες από εμάς δεν έχουμε την υπομονή να περιμένουμε τα αποτελέσματα της αντιγηραντικής κρέμας που χρησιμοποιούμε- για όλες μας, δηλαδή- έρχεται ένα έξυπνο προϊόν άμεσης δράσης που εξαφανίζει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τα σημάδια της γήρανσης.

Ο λόγος για το νέο Instant Skin Corrector 5 sec της Garnier, το πρώτο primer άμεσης μεταμόρφωσης που φοριέται πάνω από την κρέμα ημέρας και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει ορατά πιο νέα. Το μυστικό στη σύνθεσή του είναι οι διαχύτες φωτός, και συγκεκριμένα ένα ελαστομερές σιλικόνης που διαχέει τέλεια το φως προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να σβήνει τις ατέλειες στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα Εργαστήρια Ερευνών της Garnier πρόσθεσαν και εξαιρετικά απορροφητικό πυρίτιο για έλεγχο της θαμπάδας της επιδερμίδας και ιδιαίτερα απαλή σιλικόνη για ομοιογένεια στην υφή και ευκολία στην εφαρμογή.

Όλα αυτά τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά, σε συνδυασμό, καταφέρνουν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα να επιτύχουν το θαύμα: ρυτίδες, πόροι, ατέλειες μειώνονται και η επιδερμίδα φαίνεται αισθητά νεότερη! Έρχεται τον Αύγουστο στα καταστήματα καλλυντικών.

Διαβάστε ακομα

Sorbet που ξεδιψάει την επιδερμίδα!

Ξεφορτωθείτε την ψαλίδα!

Garnier Beauty Oil: για λαμπερή, μεταξένια επιδερμίδα