Kate Middleton: Αυτά είναι τα προϊόντα σώματος που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Kate Middleton: Αυτά είναι τα προϊόντα σώματος που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Αλλά και μετά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fashion Telegraph, η Δούκισσα του Cambridge για την φροντίδα του σώματός της εμπιστεύτηκε το Dynamic Duo, δύο star προϊόντα της Karin Herzog για αδυνάτισμα και απαλότητα.

Η Kate Middleton χρησιμοποίησε το Silhouette και το Tonus B12, κατά τη διάρκεια της εγκυμομσύνης της αλλά και αφού γέννησε και μάλιστα είναι fan του Ελβετικού beauty brand εδώ και αρκετό καιρό. Το συγκεκριμένο δε "θαυματουργό" δίδυμο φροντίδας το χρησιμοποιούν και άλλες διάσημες μαμάδες, όπως η Victoria Beckham και η Uma Thurman.

4e81aeb089ba6f05e97479367d974757 M

Η κρέμα αδυνατίσματος Silhouette της Karin Herzog δρα κατά της κυτταρίτιδας και του συσσωρευμένου λίπους όχι με την βοήθεια της καφείνης αλλά του οξυγόνου. Διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση οξυγόνου από όλα τα προϊόντα της μάρκας- σε ποσοστό 4%- ώστε να διεισδύει καλύτερα και να ενεργοποιεί τους μηχανισμούς διάσπασης και απομάκρυνσης του λίπους και να βελτιώνει την μικροκυκλοφορία. Το Tonus B12, βασίζεται σε ένα ευεργετικό κοκτέιλ από σουσάμι, αβοκάντο, jojoba, έλαια γιασεμιού, πράσινο τσάι και βιταμίνη Β12, συμβάλλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τη διάσπαση του λίπους ενώ συσφίγγει τη σιλουέτα.

Τα προϊόντα της Karin Herzog θα τα βρείτε στα Carelab by attica.


Διαβάστε ακόμα

Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε η Kate Middleton

Kate Middleton: Μία πολύ στυλάτη εγκυμοσύνη

Πανικός στο διαδίκτυο με το πουά φόρεμα της Kate Middleton: Κράσαρε μέχρι και το site της σχεδιάστριας