Ο Jason Wu συνεργάζεται με τη Lancôme!

Ο Jason Wu συνεργάζεται με τη Lancôme!

Ο αγαπημένος designer της Michelle Obama μπαίνει στην βιομηχανία της ομορφιάς  

Μετά την συνεργασία με τον Alber Elbaz που έγινε sold-out όπου λανσαρίστηκε, η Lancôme ετοιμάζεται για ένα καυτό φθινόπωρο: ο Jason Wu ετοίμασε μια συλλεκτική σειρά από κραγιόν, παλέτες σκιών και βερνίκια που, όπως λέει ο ίδιος, "θα κάνουν αίσθηση".

Σε συνέντευξή του στο WWD, ο διάσημος σχεδιαστής εξήγησε: "Πιστεύω πως το μακιγιάζ είναι ό,τι πιο κοντινό στη μόδα- πάει χέρι χέρι σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Όταν έχεις υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ, αναδεικνυονται ακόμα περισσότερο τα ρούχα που φοράς".

Οι συσκευασίες των προϊόντων του θα έχουν το χαρακτηριστικό ανοιχτό γκρι χρώμα, αγαπημένο το Jason Wu, και θα φιλοξενούνται σε διάφανα, δαντελένια σακουλάκια: "Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μελετημένη ειδικά για αυτή τη συνεργασία, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και ολοκληρωμένο" είπε ο σχεδιαστής. Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα, είναι η σκιά σε ζωηρό μοβ (που δοκίμασε και στο ντεφιλέ του για το Φθινόπωρο 2013- δείτε το στη φωτό του θέματος)- σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στη συλλογή που ετοιμάσαμε με τη Lancôme".

Η σειρά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nordstrom.