Tips για τέλεια μαλλια από τον hairstylist της Jennifer Aniston!

Tips για τέλεια μαλλια από τον hairstylist της Jennifer Aniston!

Ο Chris McMillan μίλησε στο The Cut- και αποκάλυψε ποιο χτένισμα της star δεν πήγε και τόσο καλά

"Ζω στην Καλιφόρνια και δουλεύω με πολλές ηθοποιούς. Θέλω να δείχνουν στα καλύτερά τους αλλά θέλω να έχουν και ένα μοντέρνο στυλ, να είναι cool και rock-and-roll" λέει ο διάσημος hairstlyist, Chris McMillan- αγαπημένος της Jennifer Aniston και συνεργάτης της στο hair brand Living Proof.

"Πιστεύω πως όλες οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν ένα καλό κούρεμα. Αξίζει να ξοδέψετε χρήματα για ένα τέλειο haircut, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Γιατί τότε δεν θα χρειάζεστε προϊόνυα ή εργαλεία. Αλλά για να το χτένισμά σας, προτείνω μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα (αγαπημένη μου είναι αυτή της Aveda) και ένα πιστολάκι. Είτε αφήνετε τα μαλλιά σας φυσικά είτε όχι, βρείτε μια βούρτσα που να "αιχμαλωτίζει" την τρίχα χωρίς να την τραυματίζει και πάντα θα σας είναι χρήσιμο ένα πιστολάκι για να ισιώσετε τη ρίζα, αν για παράδειγμα έχετε σγουρά μαλλιά. Όσο για το προϊόν που δεν αποχωρίζομαι, είναι το Prime της Living Proof, ένα προϊόν που αντικατέστησε τον αφρό και με το οποίο μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Υπήρξε ένα χτένισμα της Jennifer Aniston που δεν τους "πήγε" και τόσο καλά; "Ξέρετε, έχει εξαιρετικό γούστο. Αλλά πρέπει να πω, αυτή η πλεξούδα στο μέτωπο που κάναμε στα Όσκαρ το 2009... Όταν μου το ζήτησε είπα "Αλήθεια;" Αλλά εκείνη επέμενε και έτσι το έκανα. Οπότε φτιάξαμε τα μαλλιά της μετά το μακιγιάζ και έδειχνε ok. Και νομίζω πως τότε οι γυναίκες άρχισαν να δοκιμάζουν τις πλεξούδες. Την επόμενη μέρα φτάσαμε στο Παρίσι, και μπήκαμε στο ιντερνετ να δούμε τα σχόλια και ο κόσμος έγραφε: "Μα καλά, τι είναι αυτό το εφηβικό χτένισμα;" και άλλα τέτοια. Εγώ έλεγα, "Αχ, δεν τους άρεσε" και θυμάμαι τη Jen να μου λέει: "Ελα, σε παρακαλώ. Πρώτη φορά διαβάζεις κάτι αρνητικό για δουλειά σου; Give me a break!"