Οι δυσχρωμίες "κλέβουν χρόνια" απο την επιδερμίδα- σταματήστε τις!

Οι δυσχρωμίες "κλέβουν χρόνια" απο την επιδερμίδα- σταματήστε τις!

Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας έρχεται από τα εργαστήρια της Lancaster

Είναι γεγονός: οι δυσχρωμίες αποτελούν σημάδι γήρανσης της επιδερμίδας και σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα της ομορφιάς μας.

Αν η ανομοιόμορφη όψη σας ταλαιπωρεί και δεν έχετε βρει ακόμα την ιδανική απάντηση, δοκιμάστε τη λύση που προτείνει η Lancaster: οι ερευνητές της αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους πάνω στη δράση των ακτινών UV και την εξειδικευμένη γνώση τους γύρω από το DNA, και δημιούργησαν τον ορό 365 Anti-Dark Spot, μια αποτελεσματική θεραπεία που δρα ενάντια στις δυσχρωμίες, 365 ημέρες το χρόνο.

Στην καρδιά αυτής της διπλής τεχνολογίας συναντούμε έναν μοναδικό συνδυασμό από ενεργά συστατικά: το σύμπλεγμα DNA-Bright, που περιέχει ένα παράγωγο της Βιταμίνης C, εκχύλισμα από μαργαρίτα, εκχύλισμα από κόκκινα φύκια και εκχύλισμα από γλυκόριζα, που βοηθούν στη ρύθμιση της έκκρισης μελανίνης, ώστε να διορθώσουν τις δυσχρωμίες και την ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας με 3 τρόπους:


- Λανθασμένες εντολές: εμποδίζοντας την προσκόλληση τους ή τη σύνθεσή τους, οι μεταφορείς που δίνουν εντολές ανάμεσα στα κύτταρα και που συνήθως προκαλούν την παραγωγή μελανίνης, θα μπλοκάρονται, σαν να «έχουν βλάβη».
- Ο κώδικας των γονιδίων που ευθύνονται για την παραγωγή μελανίνης διαφοροποιείται.
- Η έκκριση μελανίνης στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας δεν γίνεται πια ανεξέλεγκτα.


Προκειμένου να ενισχύσει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, το προϊόν περιέχει ένα αποκλειστικό λιπόσωμα που αποτελείται από 4 ένζυμα που αποκαθιστούν το DNA, ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων και συμβάλλουν στην εξάλειψη της υπάρχουσας μελανίνης. Κάθε φορά που φοράτε το νέο ορό 365 Anti-Dark Spot, η προηγμένη σύνθεσή του αναλαμβάνει να ρυθμίσει τη σύνθεση των κυττάρων που δίνουν εντολή για την ενεργοποίηση της διαδικασίας σύνθεσης της μελανίνης, τη συμπεριφορά των γονιδίων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής της μελανίνης, το επίπεδό της αλλά και τη μεταφορά της.

Αποτέλεσμα: μέρα με τη μέρα,η όψη της επιδερμίδας φαίνεται περισσότερο ομοιόμορφη, ανακτά τη φυσική φωτεινότητά της και έτσι δείχνει πιο νεανική!