Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Avon έρχεται κοντά σας!

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Avon έρχεται κοντά σας!

Ξεκινάει και πάλι τα ταξίδια της στην Ελλάδα- save the date!

Μετά το διάλειμμα που έκανε τον Αύγουστο, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου ξεκινάει και πάλι τα ταξίδια της στην Ελλάδα και αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, να κάνετε το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σας: μια ψηφιακή μαστογραφία.

Στις 10 Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στη Σύρο και αμέσως μετά στην Τήνο και τη Μύκονο, όπου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα πραγματοποιήσει δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στις γυναίκες των νησιών. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Αττική τον Οκτώβριο για λίγες ημέρες και μετά η μονάδα θα βρεθεί για όλη τη χρονιά σε χωριά και μικρές πόλεις που έχουν ανάγκη την ενημέρωση αλλά και την πολύτιμη αυτή εξέταση που σώζει ζωές.

Να θυμίσουμε πως η Avon είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έχοντας συγκεντρώσει και αποδώσει έως σήμερα περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια για σκοπούς που αφορούν την εκστρατεία. Στην Ελλάδα, η Avon υποστηρίζει από το 2002 το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας με έσοδα που συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις των "ροζ" προϊόντων ενώ η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, που αγοράστηκε το 2009 απο την Avon και δωρίστηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική εταιρία έχει πραγματοποιησει συνολικά 16703 μαστογραφίες σε 148 περιοχές της Ελλάδας.