Μαλλιά... SOS! 5 μάσκες που θα τους δώσουν το φιλί της ζωής

Μαλλιά... SOS! 5 μάσκες που θα τους δώσουν το φιλί της ζωής

Μπείτε σε πρόγραμμα επανόρθωσης 

Αν βλέπετε τα μαλλιά σας να έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, να είναι ιδιαίτερα ξηρά χωρίς λάμψη, μην χάνετε άλλο χρόνο: επιλέξτε μια μάσκα επανόρθωσης και μπείτε σε πρόγραμμα εντατικής φροντίδας. Εμείς επιλέξαμε 5 σούπερ αποτελεσματικές μάσκες - εσείς απλά επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Και κάτι σημαντικό: Κλείστε το ραντεβού σας στο κομμωτήριο για να ξεφορτωθείτε την ψαλίδα - είναι απαραίτητο για την αναζωογόνηση των μαλλιών σας και θα κάνετε μια... φρέσκια αρχή ενόψει νέας σεζόν!

cataplasme-Elixir-K-copie


Kerastase Elixir Ultime: Εκλεκτά φυσικά έλαια που τρέφουν την τρίχα σε βάθος αποκαθιστώντας την απαλότητα και την λάμψη της, υφή πλούσια που δεν βαραίνει τα μαλλια και ευωδιά που χαλαρώνει τις αισθήσεις (στα κομμωτήρια)

Cleanse--Nourish-MASK-DAMAGE

Toni&Guy Nourish: Reconstruction Mask: Το brand που είναι ταυτισμένο με τα fashion shows και που παίζει δυνατά στα backstage, δεν θα μπορούσε να μην έχει στην γκάμα του μια δραστική φόρμουλα επανόρθωσης με όλη την ταλαιπωρία που τραβάνε τα μαλλιά των μοντέλων! Η σύνθεσή της προσφέρει βαθιά θρέψη και αναδομεί την τρίχα, άμεσα.

masque-blanc-tran-mythic--copie

L'Οreal Professionnel Mythic Oil Nourishing Mask: Η... "μυθική" φόρμουλα του best seller Mythic Oil μεταμορφώθηκε σε μια εξαιρετική μάσκα μαλλιών, που πειθαρχεί τα μαλλιά, διώχνει τη θαμπάδα και τα αφήνει μεταξένια.

Goodbye Damage - μάσκα


Garnier Fructis Damage: Με την συγκεκριμένη σειρά η Garnier κάνει focus στα κατεστραμμένα μαλλιά, την ψαλίδα, την ξηρότητα και την θαμπάδα. Αυτή η μάσκα, μάλιστα, είναι τόσο ενισχυμένη, που υπόσχεται ότι δεν θέλει περισσότερες από 3 εφαρμογές να διορθώσει τις φθορές που έχουν υποστεί τα μαλλιά μας μέσα σε ένα χρόνο!

pantene

Pantene Pro-V Θαύμα 1 Λεπτού: Αμπούλες επανόρθωσης άμεσης δράσης, με σύνθεση που τυλίγεται γύρω από κάθε τρίχα, μιμούμενη τη εξωτερική προστατευτική στοιβάδα της, επανορθώνει τις φθορές και βοηθά στην επαναφορά της φυσικής κατάστασης και δύναμης των μαλλιών.

MASK

Timotei Εντατική Επανόρθωση: Λίγο πριν φύγουμε για διακοπές, το Timotei ανανεώθηκε και στην εμπλουτισμένη γκάμα του θα βρείτε μια εξαιρετική πρόταση για ταλαιπωρημένα μαλλιά: εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Avocado, γνωστό για τις βαθιά ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες, η συγκεκριμένη μάσκα είναι όαση για την διψασμένη, κουρασμένη τρίχα.