Τι κάνουν στα μαλλιά τους οι αδελφές Olsen;

Τι κάνουν στα μαλλιά τους οι αδελφές Olsen;

Ο προσωπικός τους hairstylist μίλησε στο The Coveteur

Ο Mark Townsend είναι ένας από τους αγαπημένους hairstylists των celebrities και η ατζέντα του περιλαμβάνει και τις τρομερές δίδυμες Olsen.

Ο hairstylist μίλησε στο The Coveteur και αποκάλυψε τι κάνει στα μαλλιά της Ashley και της Mary-Kate, για να δημιουργήσει τα χαρακτηριστικά hair looks τους:

"Τον τελευταίο καιρό η Mary-Kate πιάνει τα μαλλιά της σε σινιόν ή χαμηλό ponytail, το οποίο μου αρέσει πολύ και κρατάμε όσο περισσότερο γίνεται την φυσική υφή και τον κυματισμό των μαλλιών της", εξήγησε. Απλώνει πρώτα μερικές σταγόνες serum κατά του φριζαρίσματος (συγκεκριμένα το Dove Nourishing Oils Anti-Frizz Serum) και μετά τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά. Μετά ψεκάζει ξηρό σαμπουάν στις ρίζες για να βελτιώσει την υφή των μαλλιών και γυρίζει τις τούφες που περισσεύουν με ένα λεπτό σίδερο για μπούκλες. "Ο μεγαλύτερος κανόνας: όχι περισσότερες από 5 φουρκέτες στα μαλλιά της!"

Όσο για το slick look της Ashley Olsen, "Κόβω τις άκρες των μαλλιών της κάθε 8 μήνες επειδή τα μακραίνει αλλά το κάνω παράλληλα με το πιστολάκι για να μην το καταλάβει!" λέει ο Mark Townsend. "Πάντοτε ξεκινάω ψεκάζοντας σε νωπά μαλλιά ένα έλαιο (το Dove Nourishing Oil Care Detangler) και μετά τα ισιώνω με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα. Μετά τα γυρνάει σε ένα χαμηλό σινιόν και τα αφήνει εκεί μέχρι να κάνει το μακιγιάζ της. "Οταν τα αφήσω ελεύθερα έχει αυτή την υπέροχη κίνηση στα μαλλιά της. Και τότε ψεκάζω ένα ξηρό σαμπουάν (το Dove Dry Shampoo) στις ρίζες και κάνω μασάζ για να δώσω αυτή την αίσθηση της υφής που έχουν τα μαλλιά μια μέρα μετά το λούσιμο."