Τρεις 40+ θεές του Hollywood αποκαλύπτουν πώς νίκησαν το χρόνο!

Τρεις 40+ θεές του Hollywood αποκαλύπτουν πώς νίκησαν το χρόνο!

Tips που, όπως φαίνεται, κάνουν δουλειά! 

Μπορεί να έχουν καλό DNA αλλά και οι ίδιες δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια: 4 stars που έχουν περάσει τα 40 και εξακολουθούν να είναι συγκλονιστικά όμορφες, εξηγούν στο allure πώς το καταφέρνουν.

Cindy Crawford, 44 χρονών

"Πλέον δεν βγαίνω με ρούχα που δεν μου ταιριάζουν ή αχτένιστη. Μετά από κάποια ηλικία δεν τη γλυτώνεις. Έχω πάντα βαμμένα μαλλιά, γιατί το πλούσιο, λαμπερό χρώμα είναι πραγματικά νεανικό. Τα βάφω τακτικά για να καλύπτω τις λευκές τρίχες και δεν ξεχνάω να κάνω αποτρίχωση στο μπικίνι, μανικιούρ και πεντικιούρ."

Susan Sarandon, 63 χρονών

"Όταν είσαι νέα, δεν είναι τραγικό να κυκλοφορείς με πολύ μακιγιάζ- όταν όμως μεγαλώνεις, θέλει προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να είναι αποκρουστικό. Δεν θέλω να δείχνω σαν το remake του "Whatever Happened to Baby Jane? γιαυτό είμαι πολύ προσεκτική. "

Andie MacDowell, 52 χρονών

"Αυτό που τρως κάνει τεράστια διαφορά στην κατάσταση της επιδερμίδας σου. Τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά,- μου αρέσει να τα κόβω από το χωράφι και να τα τρώω. Καλλιεργώ τις δικές μου ντομάτες, κολοκύθες, καρότα, μπρόκολο, λάχανο, φράουλες και μούρα".