5 tips για τέλειο mani από την μανικιουρίστ της Madonna!

5 tips για τέλειο mani από την μανικιουρίστ της Madonna!

Η Carla Kay μίλησε στο E!Online

Madonna, Gwen Stefani, Lady Gaga, Victoria Beckham, Cher, Megan Fox: αυτά είναι μερικά από τα ονόματα που έχει στην ατζέντα της η Carla Kay και που την εμπιστεύονται για να φροντίσει τα άκρα τους.

Η μανικιουρίστ των celebrities μοιράστηκε με το E!Online κάποια από τα μυστικά της για άψογα νύχια:

1. Μην κόβετε τις παρονυχίδες σας. Να θυμάστε πως ο ρόλος τους είναι να προστατεύει τα νύχια σας από μολύνσεις. Απλά περιποιηθείτε εκείνες που "κρέμονται" και φαίνονται. Μετά, βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε οινόπνευμα και περάστε το πάνω από τα νύχια, για να απομακρύνει τα φυσικά έλαια και να είναι απόλυτα καθαρά.

2. Προτιμήστε τα "ξηρά" μανικιούρ. "Πιστεύω σε αυτά. Νομίζω πως αν βάλετε λοσιόν και λάδι στα χέρια πριν το βερνίκι, η υφή τους δεν επιτρέπει να απλώσετε ομοιομορφα το βερνίκι. Και παίρνει περισσότερο χρόνο να στεγνώσουν τα νύχια.

3. Απλώστε τη βάση σας. "Μου αρέσει πολύ η βάση Duri Rejuvacote γιατί το βασικό συστατικό της είναι η κερατίνη που "κλειδώνει" το βερνίκι και ενδυναμώνει τα νύχια. Η βάση είναι η πρώτη στρώση που εισχωρεί στα νύχια και τα κάνει πιο δυνατά.

4. Να είστε υπομονετική. "Αφήστε τη βάση να στεγνώσει καλά γιατί όταν ο καμβάς σας είναι στεγνός θα απλωθεί καλύτερα το χρώμα στη συνέχεια. Αφού στεγνώσει, περάστε το βερνίκι, περιμένετε να στεγνώσει καλά, συνεχίστε με δεύτερη στρώση και αφού στεγνώσει και αυτή καλά, απλώστε το top coat. Αν θέλετε τέλειο mani θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον επτά λεπτά.

5. Δοκιμάστε τα nail stickers. "Αν δεν είστε καλές με το βερνίκι, πειραματιστείτε με τα αυτοκόλλητα. Είναι τέλεια και πολύ ελαστικά, οπότε μπορείτε να τα τεντώσετε ώστε να εφαρμόσουν απόλυτα στο σχήμα των νυχιών σας. Γενικά δεν είμαι fan των στρας, προτιμώ μονοχρωμία στα νύχια αλλά αν θέλετε να παιξετε, θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό χρώμα στο τέταρτο δάχτυλό σας.

Και κάτι ακόμα: "Αυτή τη σεζόν τα μεταλλικά βερνίκια επιστρέφουν, οι σκούρες σκιές με glitter είναι μεγάλη τάση.Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα τα νύχια της Eva Longoria και τα έβαψα ένα υπέροχο mix μεταλλικού μπλε και μοβ!", είπε η Carla Kay.