Beauty tips από το Hollywood

Beauty tips από το Hollywood

3 stars αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους φυσικές συνταγές ομορφιάς 

Μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους τα πιο εξελιγμένα προϊόντα ομορφιάς και τους κορυφαίους ειδικούς, όμως υπάρχουν κάποιες "συνταγές" τις οποίες οι stars δεν τις αλλάζουν με τίποτε.

Δείτε τι έχουν δηλώσει κατά καιρούς, 5 λαμπερές παρουσίες της showbiz:

1. Kate Moss. "Aν ξυπνήσω το πρωί και δείχνω κουρασμένη και πρησμένη, γεμίζω τον νιπτήρα με πάγο και αγγούρι και βουτάω μέσα το πρόσωπό μου. Αμέσως τονώνεται και σφίγγει η επιδερμίδα, αισθάνεσαι και δείχνεις ξεκούραστη" είπε σε συνέντευξή της στο βρετανικό Marie Claire.

2. Amanda Seyfried. Είναι μούσα του Givenchy και της Cle de Peau όμως η Amanda Seyfield είναι αρκετά "λακωνική" στην ιεροτελεστία φροντίδας. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style είπε: "Αυτή τη στιγμή φοράω λάδι καρύδας στα πόδια μου. Μια φίλη μου το χρησιμοποιεί ως ενυδατική στο πρόσωπό της και της "έκλεψα" την ιδέα. Μπορεί να θέλει χρόνο για να απορροφηθεί αλλά κάνει δουλειά.".

3. Miranda Kerr. Είναι φανατική των οργανικών προϊόντων, υπογράφει τη δική της σειρά περιποίησης αλλά για τα μαλλιά της χρησιμοποιεί ένα "παραδοσιακό" blend. "Ελαιόλαδο και χυμός λεμονιού!" είπε στο γαλλικό Elle. "Μία φορά την εβδομάδα τα αναμειγνύω και αφήνω το μείγμα στα μαλλιά μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μια συνταγή που μου έμαθε η μαμά μου και αυτό που μου μένει είναι να βρω έναν τρόπο να επιδιορθώνω τις άκρες των μαλλιών μου μετά το catwalk".

3.