Step by step το μακιγιάζ της Scarlett Johansson

Step by step το μακιγιάζ της Scarlett Johansson

Δροσερή και λαμπερή στο Rome Film Festival

Η εμφάνιση της Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί του Rome Film Festival ήταν εντυπωσιακή αλλά χωρίς υπερβολές, ισορροπημένη ανάμεσα στην φυσική λάμψη της star και στο glam που απαιτεί το event.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα cocktail dress με λουλούδια και prints από αρχαία νομίσματα, ένα κομμάτι από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 των Dolce&Gabbana - και βέβαια, το μακιγιάζ της έγινε με προϊόντα από τη σειρά μακιγιάζ των διάσημων σχεδιαστών.

Η makeup artist Caroline Saulnier ξεκίνησε δημιουργώντας μια τέλεια βάση με το Perfect Matte Liquid Foundation, Classic. Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα μάτια, τα οποία τόνισε με την παλέτα σκιών Smooth Eye Colour Quad, Stromboli και το μολύβι ματιών Crayon Intense Eyeliner, Coffee, συνδυάζοντας ζεστούς τόνους με πινελιές χρυσού. Στα χείλη άπλωσε ένα κραγιόν σε ζωηρό κοραλί, το Classic Cream Lipstick, Cosmopolitan.

Αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το look της Scarlett:

- Στο πρόσωπο: Φον ντε τεν Perfect Matte Liquid Foundation, Classic, κονσίλερ Perfect Luminous Concealer, Classic, highlighter Glow Illuminating Powder, Eva και ρουζ Luminous Cheek Colour, Rosebud.

- Στα μάτια: Παλέτα σκιών Smooth Eye Colour Quad, Stromboli, μολύβι ματιών Crayon Intense, Coffee

- Στα χείλη: Κραγιόν Classic Cream Lipstick, Cosmopolitan