Η Coco Rocha με ακόμα πιο κοντό pixie cut!

Η Coco Rocha με ακόμα πιο κοντό pixie cut!

Δείτε το video που ανέβασε στο Instagram!

Η απόφαση της Coco Rocha να κόψει τα μαλλιά της ήταν από τα πιο καυτά νέα του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Λίγους μήνες μετά, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να ανανεώσει το look της και έτσι ο hairstylist, Anh Co Tran της πρότεινε να τα κόψει ακόμα πιο κοντά- μάλιστα η Coco Rocha μοιράστηκε μερικά δευτερόλεπτα από τη διαδικασία ανεβάζοντας στο Instagram το video που βλέπετε σε σε αυτό το post.

«Ήθελε μια αλλαγή, οπότε της πρότεινα να τα κόψουμε ακόμα πιο κοντά», εξήγησε ο hairstylist. Τα άφησε λίγο πιο μακριά από τη μια πλευρά ώστε να είναι ευέλικτα και να δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν αφέλειες.

«Παίζει με τα μαλλιά της συνέχεια και τις περισσότερες φορές τα φτιάχνει μόνη της», είπε ο Anh Co Tran. «Όταν έχεις ένα πραγματικά καλό κούρεμα, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος», συμπλήρωσε.

Όσο για το μυστικό για ένα πετυχημένο κοντό haircut, είναι η ευελιξία. «Δεν θέλω μια γυναίκα με κοντά μαλλιά να έχει το ίδιο στυλ συνέχεια. Θέλω να μπορεί να τα αλλάζει συνεχώς. Επίσης, να είναι "απαλό και θηλυκό", χωρίς αυστηρές ψαλιδιές γύρω από το λαιμό και τα αυτιά, όπως είναι συνήθως τα αντρικά looks,» εξήγησε.